Kendte19. december 2023

TV 2-boss Jimmy Maymann-Holler dropper millionvilla: Købt ud af supermodel-kæresten Christine Pram Kjølbye

Kendisparret smed tidligere i år 35,7 millioner kroner for dødsboet på en af Danmarks dyreste veje - nu overtager hans kendte modelkæreste hele herligheden
Forholdet mellem Jimmy Maymann-Holler og Christine Pram Kjølbye er så officielt, at parret sidste år var gæster til en af dronning Margrethes store fester.
Forholdet mellem Jimmy Maymann-Holler og Christine Pram Kjølbye er så officielt, at parret sidste år var gæster til en af dronning Margrethes store fester.
 Foto: Hanne Juul

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

LÆS OGSÅ: Jimmy Jørgensen lufter sin nye model-kæreste

Det er vist, hvad man i mæglerkredse kalder et "håndværkertilbud". Altså lige når man ser bort fra prisniveauet her i Hellerup i 2. række til Øresund.

For da mediechefen Jimmy Maymann-Holler, 52, og supermodel-kæresten Christine Pram Kjølbye, 44, - med tætte forbindelser til kongehuset - tidligere i år slog til og købte et dødsbo, overtog de også muligheden for at bygge en drømmevilla på en af Danmarks dyreste veje.

Stedet har nemlig ifølge mægleren ikke været moderniseret siden 1970'erne og blev solgt med ordene "en klassisk villa".

Dengang fik hun en andel, som svarer til 10 millioner kroner af købet på i alt 35,7 millioner kroner.

Men friske data fra tinglysningen afslører, at Jimmy Maymann-Holler nu er sluppet af med sin andel for præcis de 25,7 millioner kroner, som han stod for som ejer af den største del af huskøbet.

Huset ligger i 2. række til Øresund.
Huset ligger i 2. række til Øresund.
 Foto: Ritzau Scanpix/Skråfoto

Hverken han eller kæresten har indtil videre boet på stedet, men derimod officielt hver for sig. Og det er nu Christine, der formelt ejer det hele og skal beslutte, hvad der skal ske med millionvillaen.

Får hun brug for et godt råd til hvordan så mange penge forvaltes, kan hun passende spørge sin farmand, der er ingen ringere end en af Danmarks mest magtfulde erhvervsfolk, den nu tidligere bestyrelsesformand i Mærsk, Michael Pram Rasmussen.

Jimmy Maymann-Holler har for tiden da også travlt med alt andet end at renovere dyre huse tæt på saltvand.

For udover at stå i spidsen for TV 2 som bestyrelsesformand er han netop blevet udnævnt til administrerende direktør for det rumænske bettingfirma Superbet.

Han begynder på sit nye arbejde i næste måned, men beholder indtil videre posten som formand for TV 2.

Sponsoreret indhold