Kendte27. februar 2023 (opd. 27. februar 2023)

Mediemillionæren Jimmy Maymann-Holler køber kæmpevilla med modellen Christine Pram Kjølbye

Kendisparret kan se frem til lækre omgivelser på en af Danmarks dyreste veje - har smidt en formue for et hus, der i den grad trænger til en hånd
Huset ligger i 2. række til Øresund.
Huset ligger i 2. række til Øresund.
 Foto: Ritzau Scanpix/Skråfoto

LÆS OGSÅ: Jimmy Jørgensen lufter sin nye model-kæreste

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

Supermodellen og rigmandsdatteren Christine Pram Kjølbye, 43, og mediemillionæren Jimmy Maymann-Holler, 51, - der blandt andet er bestyrelsesformand i TV 2 - kan se frem til lækre omgivelser på en af Danmarks dyreste adresser.

De to har netop købt en kæmpevilla på 282 kvadratmeter til intet mindre end 35.700.000 kroner i Hellerup.

Det viser data, som tinglysningen frigav for kort tid siden.

Trods den voldsomme pris er der ifølge skødet tale om et hus, som i den grad trænger til en hånd.

Ejerne af dødsboet, der står som sælgere, fraskriver sig nemlig på forhånd ethvert ansvar for mangler.

Men huset ligger heldigvis i 2. række til Øresund og er sandsynligvis meget mere værd, når det først har været igennem en renovering.

Forholdet mellem Jimmy Maymann-Holler og Christine Pram Kjølbye er så officielt, at parret sidste år var gæster til en af dronning Margrethes store fester.
Forholdet mellem Jimmy Maymann-Holler og Christine Pram Kjølbye er så officielt, at parret sidste år var gæster til en af dronning Margrethes store fester.
 Foto: Hanne Juul

Christine Pram Kjølbye er kendt for sin mangeårige modelkarriere og var en overgang kæreste med sangeren Jimmy Jørgensen. Hun er fortsat aktiv i modelbureauet Scoop.

Hendes far er en af Danmarks mest magtfulde erhvervsfolk, den nu tidligere bestyrelsesformand i Mærsk, Michael Pram Rasmussen.

Jimmy Maymann-Holler har også en stor karriere bag sig. Blandt andet som topchef i amerikanske Huffington Post, men han kom for nogle år siden tilbage til Danmark.

Han var dengang sammen med sin hustru, 49, men hun flyttede sidste sommer ind i sin egen villa til 30 millioner, mens han blev boende et hus i Klampenborg.

SE og HØR talte mandag eftermiddag med hustruen, der afviser at kommentere mandens nye boligkøb sammen med Scoop-modellen.

SE og HØR arbejder på at få en kommentar fra Jimmy Maymann-Holler og Christine Pram Kjølbye.

Sponsoreret indhold