Kendte21. november 2023

Tristan Thompson om at være Khloé Kardashian utro: Ikke stolt af det, men …

Tristan Thompson forklarer nu, at han fik en dårlig smag i munden, efter at han var Khloé Kardashian utro. Men han siger også, at der var en forklaring på hans fadæse
Han endte i en hel del ballade, da det i 2019 blev afsløret, at han (igen!) havde været Khloé Kardashian utro – denne gang med ingen ringere end Jordyn Woods.
Han endte i en hel del ballade, da det i 2019 blev afsløret, at han (igen!) havde været Khloé Kardashian utro – denne gang med ingen ringere end Jordyn Woods.
 Foto: gotpap/STAR MAX/IPx

Han endte i en hel del ballade, da det i 2019 blev afsløret, at han (igen igen!) havde været Khloé Kardashian utro – denne gang med ingen ringere end Jordyn Woods.

Nu prøver Tristan Thompson så at forklare – og på mange måder også forsvare – sin fadæse.

I det seneste afsnit af "The Kardashians" siger han ifølge Los Angeles Times, at han var utro, fordi han med egne ord "var ung og dum".

Og så prøver NBA-stjernen også at overbevise Kardashian-familien om, at han altså ikke fik en god smag i munden over sit utroskab.

– Når jeg er utro, væmmes jeg. Jeg var kun utro, fordi der skulle ske noget. Jeg var utro bare for at opnå en følelse, men også fordi det i sidste ende nok handler om, at jeg ikke kender til kærlighed på grund af den måde, jeg er opvokset, lyder forsvaret fra Tristan Thompson.

– Når jeg så min far, hvordan han behandlede min mor … når du som barn ser det, så får du et traume, fordi du ikke kan passe på din mor, fordi du er så ung. Du ender med at undertrykke dine følelser. Det er en form for forsvarsmekanisme, forklarer kendissen.

Hans forklaring klinger dog hult hos Kourtney:

– Jeg synes ikke, du fortjener Khloé, og hun fortjener ikke at have oplevet dét, du har gjort mod hende.

Det er langt fra første gang, at Tristan Thompson forsøger at gå bodsgang i kølvandet på sine synder.

I 2022 rettede han sin undskyldning direkte til Khloé, som han har to børn – 5-årige True og 1-årige Tatum – med. Her undskyldte han blandt andet, at han havde fået et barn med en anden kvinde:

– Khloé, du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke denne hjertesorg og ydmygelse, som jeg har forvoldt. Du fortjener ikke, hvordan jeg har behandlet dig de seneste år.

– Jeg har den dybeste respekt og kærlighed til dig. Lige meget hvad du tænker. Igen, jeg er så ked af det, lød det dengang fra Tristan Thompson.


Sponsoreret indhold