Kendte 1. oktober 2021

Se billederne: Khloé Kardashians fuldstændigt vanvittige krop

Den amerikanske realitystjerne fejrer en særlig milepæl på Instagram med en billedserie af sin vilde krop
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvis man har det, hvorfor så ikke viser det frem? Det lader til at være realitystjernen Khloé Kardashians så absolut gennemtænkte strategi. 

Den 37-årige "Keeping Up With the Kardashians"-stjerne har kravlet sig op på imponerende 187 millioner følgere på Instagram, og det har hun valgt at fejre ved at dele en billedserie af sig selv i bikini. 

- 187 millioner!!!! Hej til mine bedste venner!!! Jeg savner den her tan og den her strand, skriver hun i opslaget. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Instagram

(Foto: Instagram)

Den labre Kardashian-stjerne er klædt i tøj fra sit eget brand, Good American, og dermed slår hun lige lidt Instagram-fejring og lidt Instagram-reklame sammen i ét. 

Og det er desuden ikke kun Khloés millioner af følgere, der falder pladask for den formidable thirst trap. Også hendes mange kendisvenner roser realitydarlingen for hendes stramme krop og tonede mave. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Instagram

(Foto: Instagram) 

- Wow 🔥, skriver den gravide lillesøster, Kylie Jenner blandt andet i kommentarsporet. 

- Du ser 🔥🔥🔥. Jeg kommer aldrig til at spise igen, for jeg kommer ikke til at træne klokken 5 om morgenen, skriver veninden og "KUWTK"-kendissen Malika Haqq i opslaget.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

 

Foto: MEGA

Der er sket meget med Khloé Kardashian (tv.), siden hun brød igennem som realitystjerne i fællesskab med sine søstre, Kourtney (th.) og Kim. (Foto: MEGA)

Malika hentyder her til Khloés stramme træningsprogram, der blandt andet kræver, at hun kravler meget, meget tidligt ud af sengen for at mødes med sin personlige træner. 

Khloé Kardashian har siden sin tv-debut på sæson et af "Keeping Up With the Kardashians" gennemgået en vild fysisk forvandling. En forvandling, hun blandt andet har fortalt om i sin bog "Strong Looks Better Naked", ligesom hun også har haft en hel del fokus på træning og vægttab med sit tv-program "Revenge Body".

Sponsoreret indhold