Kendte29. juli 2016

Anholdt af betjent i bikini: Tricktyv valgte HELT forkert offer

En tricktyv fortryder nok bittert, at han forsøgte at stjæle fra et par solbadende kvinder i en park i Stockholm. For et af ofrene var nemlig ikke frøken hvem-som-helst. Det var en politibetjent, der bestemt godt vidste, hvordan man skal overmande listetyve
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tricktyv_nedlagt_af_bikini-betjent.jpg
 (Foto: Instagram)

Da svenske Mikaela Kellner forleden hoppede i bikinien og solbadede i en park i Stockholm, havde hun næppe regnet med, at hyggedagen ville ende med at gøre hende til lidt af en verdenssensation.

Det er ikke desto mindre tilfældet – og årsagen er dette billede.

Billedet viser den veltrænede kvinde ligge oven på en mand – og dér ligger hun altså ikke, fordi hun er glad for fyren. Næh… fyren forsøgte såmænd at stjæle fra Mikaela og hendes venner, og dét skal man bestemt ikke.

For Mikaela har nemlig de sidste 11 år arbejdet som politikvinde i den svenske by, og hun reagerede derfor prompte, da tricktyven forsøgte at ødelægge deres hyggelige solbadningsbad i parken.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tricktyv_nedlagt_af_bikini-betjent.jpg
 (Foto: Instagram)

Sådan skal det gøres! Foto: Instagram

Billedet af Mikaela, der lægger tricktyven i benlås og anholder ham, blev efterfølgende lagt på hendes Instagram-profil – og siden er det strømmet ind med både ”likes” og kommentarer: Indtil videre over 8.700 "likes" og over 600 kommentarer.

De fleste er ret enige om, at Mikaela er en ganske sej kvinde.

Se billedet på Instagram herunder:

Sponsoreret indhold