Trængsel i understellet

To babyer i samme mave - men ikke tvillinger

To babyer i samme mave - men ikke tvillinger

Foto: All Over

Angie Cromar går rundt med intet mindre end et mirakel i maven. Hun er gravid med to børn. Det er der for så vidt ikke noget mærkværdig i, men de 2 babyer er ikke tvillinger.

Den vordende mor har to livmødre og er blevet gravid i dem begge - på forskellige tidspunkter. Børnene vil komme til verden nogenlunde samtidigt, men den ene er en uge ældre end den anden. Så de 2 vil være søskende, men ikke tvillinger, selvom de vil være lige gamle.

Læs mere: Gæt en super-baby

- Lægen sagde, at jeg er 5 uger og 4 dage gravid i den ene livmoder og 6 uger og 1 dag i den anden, fortæller den lykkelige mor.

Hun arbejder selv som sygeplejerske og jordemoder, så hun ved godt, at der kan være nogle komplikationer forbundet med de to graviditeter. Hun kan risikere at abortere eller føde for tidligt.

- Oh, jeg er lidt nervøs, fordi jeg ved, hvad der kan ske, men jeg glæder mig også rigtigt meget.

Angie har i forvejen 2 børn sammen med sin mand, men de 2 graviditeter foregik ikke samtidig.

Læs mere: En ordentlig baghyler

- Chancen for at dette sker, er formentlig en ud af 5 millioner. Måske færre end 100 over hele verden har haft denne form for graviditet. Så hun er med i en lille elitær klub, siger Angies læge Dr. Steve Terry.

Både lægen og den vordende mor fik sig noget af en overraskelse, da scanningen viste, at der var bingo i begge hendes livmødre.

Se et indslag med den glade mor.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close