Kendte25. januar 2023

Tommy Ahlers vender tilbage på skærmen: – Alt kan ske i hulen

DR har valgt at sætte endnu en stol i studiet, og det betyder, at den tidligere løve gør comeback som investor
Den 47-årige investor gør inden længe comeback i "Løvens Hule". 
Den 47-årige investor gør inden længe comeback i "Løvens Hule".
 Foto: Ritzau Scanpix

Snart vender en gammel kending tilbage på skærmen i DR-succesen "Løvens hule".

For første gang i programmets historie er der nemlig kommet endnu en stol i studiet, og her vil erhvervsmanden Tommy Ahlers tage plads efter fem års fravær.

Det oplyser DR til Ritzau.

– At byde velkommen til Tommy Ahlers endnu en gang ved en række investeringer giver dette års programserie en ny og spændende dimension. Han er ikke en permanent investor, men blot med som gæst i denne sæson, siger Anna Askov, der er redaktør på programmet, til mediet.

Tommy Ahlers blev for alvor kendt hjemme i de danske stuer, da han sad blandt de øvrige investorer i "Løvens hule" i perioden fra 2015 til 2018.

Den 47-årige erhvervsmand gør nu comeback i det populære iværksætterprogram sammen med de fem andre løver.
Den 47-årige erhvervsmand gør nu comeback i det populære iværksætterprogram sammen med de fem andre løver.
 Foto: Per Arnesen / DR

Efter tre sæsoner forlod han dog programmet, da han fik posten som uddannelses- og forskningsminister i den daværende VLAK-regering.

– Det var en rigtig god oplevelse at være med i de tre første sæsoner. Så da DR spurgte, om jeg kunne være frisk på at vende tilbage i en sjette stol i nogle programmer, så var det noget, jeg gerne ville være en del af igen, siger Tommy Ahlers og fortsætter:

– Alt kan ske i hulen, plejer vi at sige. Og jeg har igen oplevet superdygtige iværksættere, som – blandt andet gennem noget af en brandtale i afsnit tre – har fået mig til at investere, lyder det.

Tommy Ahlers stoppede i politik tilbage i 2021, fordi han ville genoptage sin iværksætterkarriere, hvor han især fokuserer på den grønne omstilling.

Sponsoreret indhold