Kendte 14. maj

Tom Parker afslører i bog: Ed Sheeran betalte hospitalsudgifter

Den britiske The Wanted-sanger blev kun 33 år gammel, da han på tragisk vis i marts mistede livet til sin uhelbredelige kræftsygdom
Foto: GoFundMe

Det var umådeligt triste nyheder verden vågnede op til i slutningen af marts, da den 33-årige britiske sanger Tom Parkers hustru, Kelsey Parker kunne bekræfte, at han var sovet stille ind.

Det skete, efter han i oktober 2020 fik den nedslående besked om, at han havde en tumor i hjernen, og at han kun kunne se frem til et sted mellem 12 og 18 måneder at leve i.

Men allerede i november året efter, var tumoren under kontrol.

Det fik familien til at tro på en lysere fremtid for sangeren, og i marts valgte han desuden at undergå en eksperimenterende behandling på et privathospital i Spanien.

Men desværre havde behandlingen i sidste ende ikke den ønskede effekt.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Et af de sidste officielle billeder, der blev taget af Tom Parker sammen med hans hustru, Kelsey. Foto: MEGA

Kort inden nåede han dog at skrive en bog omkring sin rejse og kampen mod kræften, og i denne afslører han angiveligt, at hans private ven, sanger Ed Sheeran, rakte ud til Parker kort tid efter hans kræftdiagnose.

Det skriver OK.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge mediet skulle Parker i bogen beskrive, hvordan Sheeran tilbød sin hjælp og endda endte med at betale en række af de mange udgifter, som parret havde i forbindelse med diagnosen.

– Jeg har aldrig sagt det her offentligt før, og han vil måske blive sur over, at jeg gør det nu, men Ed er en meget særlig mand. Han hjalp endda med at betale mine udgifter, da jeg ledte efter andre former for behandling og fik immunterapi, skriver han og fortsætter:

– Det behøvede han slet ikke gøre, men min hustru, Kelsey og jeg er simpelthen så taknemmelige for hans støtte. Det betød alverden.

Parker skriver videre, at nyheden “vendte min verden på hovedet”, og at han var skræmt fra vid og sans, mens han “ikke kunne stoppe med at tænke på døden”.

The Wanted-sangeren og Ed Sheeran lærte hinanden at kende for mere end 10 år siden, da Sheeran tog med boybandet på tour rundt i USA.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Ed Sheeran stod noget tættere på Tom Parker end flere måske vidste. Foto: MEGA

Han var desuden også en af de første stjerner, der delte sin sorg om tabet af Tom.

– Jeg er så ked af at høre, at Tom er væk. Mine tanker og kærlighed er hos Kelsey og hans familie. Det er en meget trist dag, han var så skøn en fyr, skrev han på sin Instagram-profil.

Sponsoreret indhold