Kendte5. november 2021

Boyband-stjerne Tom Parker efter uhelbredelig hjernesvulst: I bedring

For et år siden kunne den 33-årige The Wanted-sanger trist fortælle, at han af lægerne havde fået en alvorlig kræftdiagnose
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var en intet mindre end nedslående besked, den 33-årige tidligere boyband-sanger Tom Parker fik af sin læge i efteråret sidste år.

På sin Instagram-profil kunne han fortælle sine knap 260.000 følgere, at han var blevet ramt af en tumor i hjernen.

- Vi er alle fuldstændig knuste, men vi kommer til at kæmpe med næb og klør til det sidste, skrev han blandt andet i et længere opslag i oktober 2020.

Artiklen fortsætter under opslaget

Men nu, lidt mere end et år siden, han fik den dødelige diagnose af lægerne, er det i stedet ganske glædelige nyheder, som sangeren kan dele med sine fans.

Efter sin seneste scanning på hospitalet viser det sig nemlig, at tumoren endelig er kommet under kontrol.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/12527663o-1920x2583we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Foto: Ritzau Scanpix

- Jeg sidder her med tårer i øjnene, mens jeg kan fortælle jer, at vi har fået min hjernesvulst under kontrol. Vi har lige fået resultaterne fra min seneste scanning…. Og jeg er så glad for at kunne sige, at den er STABIL, skriver han og fortsætter:

- Jeg har et væld af følelser lige nu. Vi kunne simpelthen ikke bede om mere, sådan som tingene er lige nu. Jeg er simpelthen så lykkelig, skriver videre til billedet, hvor han ses sammen med sin hustru, Kelsey og deres to børn, Aurelia på to og Bodhi på 11 måneder.

Artiklen fortsætter under opslaget

Sangeren har indtil nu fået seks runder kemoterapi, mens han har undergået 30 behandlinger med strålebehandling, men alt det der før så meget sort ud, ser nu meget lysere ud for ham.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/megar109370_6.jpg
 Foto: MEGA

The Wanted blev dannet tilbage i 2009, og sammen har de tonsvis af hitsingler. Foto: MEGA

I tv-dokumentaren ”Inside My Head”, der blev sendt sidste måned, fortæller han, ifølge The Sun, at uanset fremgang, så vil han altid blive set på som terminal:

- De giver dig 12 til 18 måneder at leve i, efter diagnosen. Men det er mere den generelle statistik. Alle vi har talt med har levet meget længere end det, fortæller han og fortsætter:

- Lige nu er målet, at jeg er cancer-fri til marts. Det er målet. Men sygdommen vil altid være der, fortæller han i dokumentaren.

Sponsoreret indhold