Kendte 21. december 2021

Tom Holland og Zendaya smaskforelskede – men blev forbudt at date

Det er ikke mere end en måned siden, Hollywoodstjernerne endelig brød tavsheden og bekræftede, at de i sandhed er blevet kærester
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rygterne om, at Tom Holland, 25, og skuespillerinden Zendaya Maree Stoermer Coleman, 25, skulle have fundet kærligheden til hinanden, har svirret siden 2017, efter de begge medvirkede i filmen ”Spiderman: Homecoming”.

Få år efter, valgte Tom Holland at afvise, der skulle være noget mellem de to. Men i slutningen af november, krøb parret endelig til korset og indrømmede, at de havde fundet kærligheden.

Det skete især efter, at de to blev fotograferet kysse i en bil tilbage i juli måned.

- En af bagsiderne ved vores berømmelse er, at vores privatliv ikke rigtig længere er i vores kontrol, og det øjeblik, du tror er mellem to mennesker, som elsker hinanden meget højt, det er nu et øjeblik, som bliver delt med hele verden, lød det i november måned fra skuespilleren.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Tom Holland og Zendaya tidligere på måneden, da der var verdenspremiere på den nyeste Spider-man film "No Way Home". Foto: MEGA

Nu tyder meget dog på, at det ikke kun var for at holde deres kys private, at de to ikke i første omgang ønskede at åbne op om deres forhold til hinanden.

I et nyt interview med New York Times, fortæller produceren Amy Pascal nemlig, at hun forbød de to at indlede en romance.

- Jeg hev faktisk både Tom og Zendaya til side – hver for sig – da vi castede dem i første omgang, og der gav jeg dem begge en lille opsang, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg bad dem om ikke at tage det skridtet videre, men at de skulle forsøge at lade deres kemi kun være på skærmen og ikke bagved. De skulle i hvert fald prøve.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Tom Holland og Zendaya går det nye år i møde som officielle kærester, efter de i november måned endelig indrømme, at de har fundet kærligheden til hinanden. Foto: MEGA

Det formåede skuespillerparret dog ikke helt at efterfølge, selvom hverken Zendaya eller Tom Holland har været specifikke omkring, hvornår de to for alvor begyndte at kalde hinanden for kærester.

Ikke første gang

Produceren forsøgte også tilbage i 2012 at give samme gode råd til skuespillerinde Emma Stone, 33, og hendes medskuespiller Andrew Garfield, 38, da de to spillede overfor hinanden i ”The Amazing Spider-Man”.

Ej heller her lod ordene til at have en virkning.

Parret datede efterfølgende i fire år, inden de to valgte at gå fra hinanden i 2015, efter den sidste film i deres Spider-man-serie havde premiere i biograferne.

Det lader dog ikke til, at Tom Holland eller Zendaya kommer til at lide samme skæbne lige foreløbigt.

Sponsoreret indhold