Kendte6. oktober 2015

Ny gyser skræmmer livet af alle: Tør du besøge denne skov?

I den kommende gyser ”The Forest” begiver Sara sig på skovtur – noget hun hurtigt fortryder. Se traileren for den hårrejsende gyser lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/the_forest2.jpg
 YouTube

Ikke sjældent dukker der en ny gyser op på filmplakaten, som lover både svedige håndflader, søvnløse nætter og ikke mindst utallige ubehagelige mareridt.

Og nu er der så en ny gyser på vej, som med garanti får dig droppe skovture fremover. For gyseren ”The Forest” handler nemlig om en skov, der bestemt ikke er som alle andre. Den er nemlig hårrejsende uhyggelig!

https://imgix.seoghoer.dk/the_forest_2222.jpg

Stillbillede fra "The Forest". Foto: YouTube

”The Forest” får amerikansk premiere til januar næste år, og i filmen rejser Sara til den japanske skov Aokigahara. Hun vil lede efter sin søster, som på mystisk vis er forsvundet.

Sara får at vide, at det er en yderst dum idé at bevæge sig ind i skoven, som ifølge myten er hjemsøgt og et sted, hvor personer søger hen for at begå selvmord. Men ikke desto mindre tager Sara afsted – og det ender naturligvis helt galt for den unge kvinde, der må forsøge at styre uden om utallige skumle væsener undervejs.

Bedre bliver det (naturligvis) ikke, da hun – mod alles råd – begiver sig uden for de afmærkede stier. Oh oh – nu bliver det i sandhed en skovtur fra helvede!

https://imgix.seoghoer.dk/the_forest1.jpg

Stillbillede fra "The Forest". Foto: YouTube

Filmen er instrueret af Jason Zada, og i hovedrollen som Sara ses den engelske skuespiller Natalie Dormer, kendt fra blandt andet 'Game of Thrones'.

Vi kan lige tilføje, at Aokigahara-skoven faktisk i virkeligheden er kendt som et yndet sted, hvor personer søger hen for at begå selvmord. Skoven ligger i Japan og dækker et areal på 35 kvadratkilometer. Inden man begiver sig ind i skoven, er der opstillet et skilt, der råder selvmordstruede personer til at søge hjælp.

Se trailer for filmen her:

Sponsoreret indhold