Kendte 16. maj 2022

Tobias Hamann springer ud som musicalstjerne

Den 33-årige influencer og ”Bagedyst”-stjerne Tobias Hamann kaster sig endnu engang ud i en kæmpe udfordring. Denne gang skal han bruge kræfter på en teaterscene i Aarhus
Foto: Søren Jul Lamberth

En syngende og rappende kok i en romantisk musicalopsætning.

Det bliver tv-darling Tobias Hamanns næste store rolle, og denne gang er det ikke følgere og seere, men teatergængere, der kan glæde sig til at se ham prøve endnu et talent af.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg er kommet til at sige ja til at være med i en musical, skriver han i et opslag på Instagram, før han med det samme imødekommer de af sine over 67.000 følgere, der nok lige må gnide sig i øjnene.

– Du læste ikke forkert, forsikrer han.

Forestillingen ”M for Marriage” har før været sat op på Broadway – hele verdens centrum for musikteater og musicals – i New York, og ifølge opsætningens egne sociale medier bliver forestillingen med Hamann i rollen som kok med et blandet cast af danske og udenlandske performere.

”M for Marriage” sættes op på Hermans Teater i Tivoli Friheden i Aarhus fra den 23. september 2022. Billetsalget er begyndt.

Hvis ikke Tobias Hamann har direkte kurs mod de store scener over there, kan han glæde sig over, at hans influencer-karriere går strygende.

Lige for tiden kan man opleve den tidligere "Bagedyst ”-vinder, hypnotisør og kommende teaterstjerne som birolle i DR-programmet "Stories for millioner".

Her ses flere af hans møder med agenturet Confetti CPH, som han udvikler sponsoreret indhold i samarbejde med. Og her er det tydeligt, at Tobias er et af bureauets helt store fremtidshåb.

Sponsoreret indhold