Titanic får sin egen forlystelsespark

Forhåbentlig ender din tur i forlystelsesparken bedre end filmen ... Foto: All Over

Forhåbentlig ender din tur i forlystelsesparken bedre end filmen ... Foto: All Over

All Over

Mens vi venter på "Titanic 2", kan vi glæde os til en anden nyhed, der relaterer sig til det historiske skib. Der er nemlig en forlystelsespark på vej med Titanic-tema.

Det er filmselskabet 20th Century Fox, der afslører planerne om at åbne parken, som er inspireret af den romantiske film om Jack og Rose, der forelsker sig på Titanics jomfrurejse. Det skriver Variety.

- Vi arbejder på at skabe en fordybende oplevelse, som inkluderer biografsimulatorer og gør det muligt at opleve, hvordan det var at være på Titanic på en spændende måde, fortæller Jeffrey Godsick, som er administrerende direktør for Fox Consumer Products.

I Titanic-forlystelsesparken kan fans altså dyrke filmen endnu mere, og selv om 20th Century Fox gerne vil holde detaljerne hemmelige, har de alligevel oplyst følgende facts:

  • Parken forventes at åbne i 2018, så fans har nogle år endnu til at øve sig på at tegne franske piger eller spytte langt fra rælingen.
  • Den kommer til at ligge i mellemøsten, nærmere betegnet Dubai.
  • Det er anslået, at forlystelsesparken kommer til at koste 850 mio. dollars at lave. Det svarer til cirka 5,89 mia. kr.

Udover "Titanic" kommer parken til at have forlystelser baseret på "Planet of the Apes", "Sons of Anarchy", "Ice Age", "Predator" og "Nat på museet".

Skal du besøge den nye forlystelsespark? Giv os dit svar på HLLWD.dk's Facebookside.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close