Kendte10. januar 2018

IKEA: Tis på vores annonce og få rabat

Den svenske møbelgigant har lanceret en noget utraditionel kampagne for deres tremmeseng "Sundvik"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-01-10_kl._12.03.44.png
 Foto: IKEA

IKEA har lanceret en noget utraditionel kampagne, der opfordrer gravide kvinder til at tisse på deres annonce for at opnå en klækkelig rabat på deres tremmeseng ved navn "Sundvik".

Annoncen har overskriften "At tisse på denne annonce kan ændre dit liv", og den er udformet som en graviditetstest, der reagerer på et hormon, der findes i gravide kvinders urin.

I stedet for at vise to streger, som en traditionel graviditetstest gør, dukker der en ny, billigere pris frem på "Sundvik"-tremmesengen.

Den utraditionelle annonce kan ifølge Ad Week findes i det svenske kvindemagasin Amelia, og den er udformet af det svenske reklamebureau Åkestam Holst i samarbejde med laboratoriet Mercene Labs.

Hvordan man transporterer og indleverer den urin-gennemvædede annonce i IKEA for at indløse rabatten, melder historien desværre intet om.

Du kan se, hvordan annoncen er udformet i videoen her:

Den svenske møbelkæde er god mod både børn og dyr.

I sommeren 2015 kom det frem, at IKEA havde lanceret et parkeringsområde for hunde.

En tur i IKEA kan ofte være en langvarig affære: Der er tusindvis af varer, der skal granskes og indimellem alt shopperiet skal der også lige ”gøres hold” for at nyde en portion af de legendariske kødboller.

Derfor er det sjældent en god idé at tage vovsen med i bilen, når turen går til IKEA… lige indtil nu hvert fald.

For nu har den svenske møbelgigant opfundet et parkeringsområde kun for hunde – så menneskets bedste ven slipper for at bage i bilen, mens du shopper og spiser kødboller.

Parkeringsområdet er tilmed indrettet med separate puder, vandskåle og en lille lås, så hunden ikke får gode ideer og stikker af, mens du handler.

Ifølge Daily Mail er ”hundeparkerings-pladserne” opfundet, fordi IKEA gerne vil undgå, at handlende efterlader deres hunde i bagende varme biler. Og det er jo en ganske god idé.

Om parkeringsområdet også når til de danske butikker, vides ikke. Men man kunne jo håbe.

null

Sponsoreret indhold