Kendte 18. august 2020

Tina Müller opgiver babydrømmen: En kæmpesorg

”Hammerslag”-værten ville ”for alt i verden gerne have haft børn”.
(Foto: Mikael Rieck)

Det er en stor sorg for Tina Müller, at hun aldrig har fået børn. Det fortæller den 42-årige tv-vært i et nyt interview med Magasinet Liv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg ville for alt i verden gerne have haft børn, men jeg har ikke været i et forhold, hvor vi nåede dertil. Mine forestillinger om at skulle have børn var noget med ren og skær kærlighed til en mand, at vi kunne skabe noget sammen, være noget sammen. Jeg er fuldt ud bevidst om, at det er og bliver en kæmpesorg resten af mit liv, men jeg vil ikke have et barn alene, for jeg ved, hvor stor en sorg det har været for mig ikke at kende min rigtige far, siger ”Hammerslag”-værten til magasinet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Claus Fisker)

Tv-værten er i dag single.
– Jeg er i den lykke, jeg selv har skabt. Det skal jeg nyde. Også selv om livet kan gøre ondt en gang imellem, siger hun til Magasinet Liv. (Foto: Claus Fisker)

Ikke god nok

DR-værtens egen far forlod ifølge hende familien, da hun var seks måneder gammel, og først for fire år siden fik hun kontakt til ham.

– Jeg kendte intet til ham hele min barndom, og det skabte en masse tanker oppe i mit lille hoved om, hvorfor han ikke ville os. Og så havde jeg en stedfar, som jeg aldrig følte, vi kunne gøre det godt nok for, fortæller Tina Müller til Magasinet Liv og fortsætter:

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: DR: Kim Næser)

På mandag står Tina Müller i spidsen for ”Hammerslag” for første gang. (Foto: DR: Kim Næser)

– Jeg har dårlig erfaring med faderfigurer, og det har jeg taget med mig. Jeg skal være tryg, før jeg åbner op og tør kaste mig ud i et forhold, for hele min historik og lærdom ligger i, at jeg ikke har været god nok for de mænd, der har været i mit liv, så hvorfor skulle jeg være det nu?

Sponsoreret indhold