Tina Lund på hospitalet: Datter fik forkert medicin

Tina Lund bor i Dubai med sin familie.

Tina Lund bor i Dubai med sin familie.

(Foto: Mikael Rieck)

Du kender dine egne børn bedst – og du skal derfor altid lytte til dit moderhjerte.

Sådan lyder opfordringen fra Tina Lund, der netop lyttede til sit moderhjerte natten til tirsdag.

Her måtte den 38-årige mor tage på skadestuen i Dubai med sin lille datter Lilly – og fortælle lægerne i samme ombæring, at hun ikke var sikker på, at de havde givet datteren den rigtige medicin.

Det fortæller Tina Lund til SE og HØR:

- Som mor kender man sine børn bedst, og selvfølgelig skal man stole på lægerne, men man skal også altid dobbelttjekke selv, fortæller Tina Lund.

Og dobbelttjekke var netop, hvad hun gjorde, efter at lægerne havde givet datteren Lilly, der kom til verden i 2016, noget medicin.

Artiklen fortsætter under billedet...

Allan og Tina med lille Lilly under hendes barnedåb. Foto: Maiken Solberg

Tina Lund kunne nemlig både fornemme og se, at medicinen ikke var den rigtige:

- Lægen havde givet os den forkerte medicin, og var vi kommet hjem med det, havde problemet været det samme, og hun havde ikke fået det bedre, fortæller Tina Lund til SE og HØR, inden hun tilføjer:

- Det her er ingen kritik af hospitalet. De var så søde og tog så godt imod os. Det her handler bare om, at man skal holde øje med sin børn, for man kender dem virkelig godt, fortæller Tina Lund.

Hun vil helst ikke fortælle, hvorfor datteren måtte forbi skadestuen i nat, men indskyder, at datteren har det godt, om end hun er en smule træt:

Vis dette opslag på Instagram

HUSK altid at mor/forældre kender vores børn bedst... Jeg måtte på skadestuen med Lilly i nat da hun havde ondt. Lægen kiggede på Lilly og foreslog det medicin hun skulle have. Min mavefornemmelse sagde at det var forkert. Og derfor tjekkede jeg selv Lilly igen. Jeg fortalte lægen at jeg troede der var noget andet galt med min datter. Jeg spurgte ham om han ville tjekke igenHvor han derefter fortalte mig at jeg havde ret Dette er ikke en kritik af hospitalet, da de var helt fantastiske og tog rigtig godt imod os da vi kom midt om natten. Bare en reminder om at som mor kender man bare sit barn bedst selv. Altid double check når det gælder vores børn. Nu kom vi hjem med det rigtige medicin og Lilly har det bedre i dag

Et opslag delt af Tina Lund (@tinalund) den

- Hun er okay, og hun vil blive super fin i løbet af en dag eller to, så er hun på toppen igen. Hun er træt nu, det var selvfølgelig en lang nat på skadestuen, fortæller Tina Lund.

Tina Lund bor i Dubai med familien, der tæller ægtemanden Allan Nielsen og børnene Louis og Lilly. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close