Forsidefruer 9. maj 2019

Drama i "Forsidefruer": Amalie griner af Tina Lund

Skænderier, intriger og drama er hovedingredienserne i realityprogrammet "Forsidefruer". I aftenens afsnit er der meget mere af det, når Tina Lund konfronterer Amalie Szigethy, som på ingen måde er i stand til at tage situationen seriøst
Foto: TV3

Amalie Szigethy har igennem sine mange år i reality-TV haft utroligt let til latter. Og når den 27-årige skærmtrold folder sig ud i "Forsidefruer" på TV3, er der ingen undtagelse.

I aftenens afsnit af det intrigerfyldte program er det dog under mere dramatiske omstændigheder, at Amalie bryder ud i grin. Her har Tina Lund nemlig udtryk sin utilfredshed med den tidligere deltager i "Paradise Hotel".

Livet på de sociale medier fylder meget for de seks fruer, og det er da også emnet for diskussionen mellem Amalie og Tina. Sidstnævnte er nemlig ikke helt tilfreds med den måde, som hun bliver fremstillet af Amalie.

Tidligere har Amalie nemlig besøgt Tina, da hestedronningen netop havde udgivet en ny bog. Den bad Tina så sin TV-veninde om at dele på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: TV3

Her er det billede, som Amalie tog, for at dele Tina Lunds bog (Foto: TV3)

Amalie gik med til at tage et selfie i klassisk bloggerstil med trutmund og det hele. Men efterfølgende langede realitydronningen ud efter Tina.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Hun er lidt liderlig efter de følgere. Fordi så kan hun få en gevinst, og så bruger hun bare mig, siger Amalie i et tidligere afsnit af "Forsidefruer".

Og det er lige præcis den påstand, som Tina gerne vil have manet til jorden. Så da den nye forsidefure Karina von d'Ahé har inviteret dem alle sammen forbi til en gang make up og hygge, ser ridedamen sit snit til at konfrontere Amalie.

Se hele klippet her:

Artiklen fortsætter under videoen...

- Hun følte, at jeg havde udnyttet hende. Hvor jeg havde det sådan, at hun jo havde fået en bog, og hun havde lavet et post. Så jeg ville gerne have renset luften, slår Tina Lund fast.

Men et stykke inde i diskussionen omkring, hvorvidt Tina har forstået Amalies humor eller ej, slår det klik for den til tider forvirrede paradiso. Hun bryder simpelthen ud i latter.

Ifølge Amalie er det Gunnvør, som får hende til at knække sammen af grin. Du kan se det sjove skænderi og meget mere af "Forsidefruer" klokken 21.00 på TV3.

Se Amalie og Janni lege "Jeg har aldrig...":

Sponsoreret indhold