USA’s værste seriemorder? Tilstår 90 kvindedrab

Samuel Little i 2014, da han blev dømt for drabet på tre kvinder i Los Angeles. I dag har han tilstået 90 mord.

Samuel Little i 2014, da han blev dømt for drabet på tre kvinder i Los Angeles. I dag har han tilstået 90 mord.

(Foto: Ritzau Scanpix)

Da amerikansk politi i 2012 anholdt den tidligere bokser Samuel Little i et skur for hjemløse i Louisville i Kentucky, anede betjentene ikke, hvor sort hans fortid var.

De ville have fat i ham, fordi dna knyttede ham til drabene på to kvinder.

Hurtigt blev der føjet endnu et kvindedrab til, og de tre mord, der alle var begået i Los Angeles mellem 1987 og 1989, blev han idømt tre gange livstid for.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Der var ingen anger at spore hos Samuel Little, da han i en alder af 74 år blev spærret inde på livstid. (Foto: Ritzau Scanpix)

Nu har den 78-årige mand imidlertid tilstået, at han har myrdet langt flere kvinder – nemlig 90 rundtom i hele landet mellem 1970 og 2005. Det oplyste det føderale politi FBI for nylig.

Er det sandt, kan han være den værste seriemorder i USA’s historie.

34 bekræftet

Selv om den gamle texaner har tilstået alle disse mord, skal det selvfølgelig bevises, at de rent faktisk har fundet sted, og at han er den sandsynlige gerningsmand.

Indtil nu har myndighederne kunnet bekræfte 34 af drabene, og arbejdet fortsætter.

Samuel Little havde gjort kriminalitet til sin levevej, men havde siddet i fængsel i under ti år af sit liv, da han blev anholdt for seks år siden – også selv om han havde været arresteret tæt på 100 gange i forskellige stater.

Politiet i Los Angeles var dog ret sikre på, at han ikke bare havde butikstyverier, væbnede røverier og narkokriminalitet på samvittigheden.

Han var seriemorder og havde rejst rundt i landet og samlet prostituerede, misbrugere og andre skrøbelige kvinder op.

Det gjorde han på barer, natklubber og i gaderne. Han knockoutede kvinderne, før han kvalte dem, mens han onanerede. Det skete ofte på bagsædet af hans bil, og så dumpede han ligene, før han hurtigt forlod byen igen.

Aftale med politiet

Texaneren begyndte sin serie af tilståelser, efter at han tidligere i år indgik en aftale med myndighederne.

Han ville snakke, hvis han blev overført fra det fængsel i Californien, hvor han sad, til et fængsel i Texas.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Han lider af sukkersyge og dårligt hjerte. Her møder han op i Ector County Courthouse i Texas den 26. november i år. (Foto: Ritzau Scanpix)

Derfor er den ældre mand næsten hver dag siden september blevet kørt i sin kørestol fra sin fængselscelle og til et interviewrum. Her er han blevet opsøgt af efterforskere fra en stor del af landet, som stod med kvindedrab, de ikke kunne opklare, men som de mener, han kan stå bag.

Han har til gengæld i detaljer beskrevet de kvinder, som han har dræbt, og de byer, hvor drabene fandt sted. Politiet mener, at han har begået mord i mindst 14 stater.

Plaprer løs

Politifolk, som har afhørt ham, siger, at han ser ud til at nyde den opmærksomhed, som han nu får. Han viser ingen tegn på anger.

Han beskriver meget nøjagtigt, hvor han har skilt sig af med kvindernes lig.

Nogle gange klukler han, og nogle gange vælter ordene nærmest ud af munden på ham i ophidselse, så han er svær at forstå.

– Tro det eller ej, men du kommer kun til at se ondskab få gange i din karriere, har Tim Marcia sagt. Han var efterforsker på de tre mord i Los Angeles, som Samuel Little er dømt for:

– Men når man ser ind i hans øjne, vil jeg sige, at det er ren ondskab.

Hidtil værste

Hvis det viser sig, at Samuel Little har begået de 90 drab, vil han overgå Gary Ridgway, 69, også kaldet The Green River Killer. Han er dømt for 49 drab i staten Washington fra 1982 til 1990 og har siddet fængslet på livstid i de seneste 15 år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Gary Ridgway. (Foto: MEGA)

Også han har tilstået flere mord, end han er dømt for, nemlig 71.

Hans ofre var primært prostituerede:

– Jeg valgte prostituerede som mine ofre, fordi jeg hadede de fleste af dem og ikke ville betale dem for sex, sagde han i sin tilståelse. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close