Kendte1. februar 2021

Tidligere QAnon-tilhænger undskylder over for tv-vært: Jeg troede på, at du spiste babyer

En forhenværende tilhænger af QAnon-teorierne undskylder nu overfor CNN-værten for at have beskyldt ham for blandt andet pædofili, satanisme og kannibalisme
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega565004_013.jpg
 Foto: MEGA

Frem til sommeren 2019 var australske Jitarth Jadeja overbevist om, at der fandtes en endnu skjult agenda, en mørklagt sandhed, som især venstrefløjen i USA gør alt i verden for at forsøge at dække over.

Han var en del af QAnon.

En bevægelse af konspirationsteoretikere, som senest gjorde sig bemærket, da nogle af dem under Q-fanen stormede Kongressen i USA i løbet af præsident Trumps sidste dage på magten.

Nu fortæller Jadeja i et eksklusivt intervew med CNN’s Anderson Cooper, at han købte ind på kludetæppet af teorier, som både involverer pædofiliringe, ceremonielle ofringer, satanisme og én samlet dyb stat.

Og så indrømmer han, at det var stort set umuligt for ham at slippe ud af de bizarre spekulationer igen.

- Jeg var så langt nede i det her sorte konspirations-hul, at jeg til sidst bare valgt og vragede i forhold til, hvilke historier jeg troede på.

Undskylder

Tilhængere af QAnon bruger internettet til at overbevise sig selv og hinanden om, at der skal gøres klar til ”The Great Awakening”, eller "Stormen", hvor hærføreren må siges at være den mystiske bruger Q, som et par år tilbage første gang gav lyd fra sig i internetforummet 4Chan.

Men det er ikke kun de generelle teorier, som australske Jitarth Jadeja skammer sig over at have abonneret på.

For undervejs i CNN-interviewet bliver det personligt, da Anderson Cooper spørger til en særlig gren af QAnon. Nemlig den, der handler om at drikke spædbørns blod i forbindelse med satanistiske ritualer.

- Troede du på daværende tidspunkt, at demokrater – højtstående demokrater – og kendisser tilbad Satan og drak blod fra små børn?

Sådan lyder spørgsmålet fra Cooper, hvortil Jadeja svarer:

- Anderson, jeg troede, at du gjorden den slags.

- Og det vil jeg gerne undskylde for lige nu og her. Jeg er ked af, at jeg troede, du spiste babyer, fortsætter han.

- Du troede simpelthen, at jeg drak blod fra børn?

- Ja, jeg gjorde.

Cooper stadig under mistanke

En central påstand i QAnon-miljøet, er, at højtprofilerede ledere og politikere – mestendels venstreorienterede og demokrater – Hollywoodstjerner, kendisser alle er en del af en større kreds af pædofile, der nådesløst handler med børn, og sommetider altså også drikker deres blod, tilsyneladende.

På lederen Q’s liste over skyldige stjerner, fandt den forhenværende tilhænger tidligt Anderson Coopers navn. Også på de angivelige passagerlister på den afdøde pædofilidømte rigmand Jeffrey Epsteins privatfly.

- Q har specifikt nævnt dig, allerede meget tidligt. Han har nævnt dig med navn, fortæller australieren.

https://imgix.seoghoer.dk/mega711482_012.jpg
 Foto: MEGA

Også stjerneparret John Legend og Chrissy Teigen har været hårdt pressede over beskyldningerne fra QAnon. Så meget at den 35-årige model og mor til to indrømmer, at det er gået ud over familielivet og hendes mentale helbred (Foto: Mega)

Ifølge ham er der sågar folk i konspirationsmiljøet, der er helt sikre på at kunne bevise, at Cooper slet ikke er mennesker.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så er du stadig sådan én, som man taler om i dag. Der var opslag om dig for bare fire dage siden. Nogle af dem tror, du er robot, fortæller han den chokerede tv-vært.

I bunken af andre stjerner, der har haft problemer med QAnon-krigerne især online, kan man med fordel nævne modellen, kogebogsforfatteren og John Legend-hustruen Chrissy Teigen, som i løbet af efteråret måtte blokere intet mindre end én million Twitter-brugere.

Gennem flere år har hun måtte lægge øre til beskyldninger om pædofili og lyssky samarbejder med denne Jeffrey Epstein.

Sponsoreret indhold