Kendte 22. oktober 2021

Ti år gammelt Adele-interview går viralt: Sagde hun virkelig det?

Om under en måned giver Adele verden lov til at høre mere af skilsmissealbummet ”30”. I 2011 havde hun en ganske anden holdning til musik med lige netop det tema
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Flere gange op til udgivelsen af sit fjerde studiealbum har den britiske sangerinde Adele været ærlig om, hvad sangene handler om. Faktisk er der ingen tvivl om, at den gennemgribende inspiration er fundet i bruddet – og ikke mindst den langtrukne skilsmisse – fra Simon Konecki.

Nu er et interview med en ti år yngre Adele imidlertid dukket op på det dejlige internet, som sjældent glemmer noget som helst. Og her høre vi altså ”Easy on Me”-sangerinden sige, at det ville være ”virkelig slemt” at lave et album om skilsmisse.

Eller i hvert fald lade sig skille, fordi man står og mangler materiale – når ret skal være ret.

Klippet, som nu genses og deles af flere, stammer fra et 2011-interview med hendes gode ven Alan Carr i Channel 4-programmet ”Chatty Man” i forbindelse med udgivelsen af ”21” – Adeles andet album.

Adele taler om skilsmissetemaet ved 2:22:

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Foto: Youtube

Man har et standpunkt, indtil man tager et nyt... (Foto: Youtube)

Her bliver hun spurgt, hvorfor hendes musik som regel handler om brud og forlist kærlighed, og den prisvindende sangerinde svarer, at det bare er blevet et gennemgående tema.

Herefter tilføjer hun med et smil:

- Men forhåbentligt kommer jeg ikke til at sidde som gift kvinde og sige: ”Skat, vi skal skilles. Jeg skal skrive et nyt album”.

- Det ville være ret slemt, ikke?

Foto: Youtube, Instagram; Adele

- Det ville være ret slemt, ikke? Sådan lyder fortids-Adeles holdning til en plade fyldt med skilsmissesange. (Foto: Youtube, Instagram; Adele)

Adeles nyeste albmum ”30” udkommer den 19. november. Og det lader allerede til at falde i god jord hos fans, at musikken er nøjagtig lige så sentimental og ”klassisk Adele”, som den nu engang er.

I hvert fald har den første single, ”Easy on Me”, allerede slået rekord.

- 15. oktober blev Adeles "Easy On Me" det mest streamede nummer på Spotify på en enkelt dag, skrev streamingtjenesten på de sociale medier.

Sponsoreret indhold