Kendte20. september 2021

Nu er det officielt: Adele bekræfter forhold med Rich Paul

Efter i længere tid at have været rygtet sammen med rapperen Skepta, slår sangerinden nu for alvor fast, hvem det er, der har vundet hendes hjerte
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/adele_11.jpg
 Foto: MEGA

Den 33-årige sangerinde Adele blev tilbage i juli måned spottet nyde en sportslig date med NBA-agenten Rich Paul.

Noget, der i sandhed fik fans til at spekulere, om det virkelig passede, at hun ikke datede rapperen Skepta, trods rygterne sagde noget andet.

Men nu har ”Hello”-sangerinden altså for alvor taget sagen i egen hånd og bekræftet, hvem der i sandhed har vundet hendes hjerte.

Det gjorde hun i weekenden, da hun på sin Instagram-profil kunne dele et sort/hvid billede af hende og Rich Paul stående tæt sammen.

Til billederne, der først viser hende stråle i en sort, tætsiddende kjole med store, hvide ærmer, har hun blot skrevet et rødt hjerte.

Artiklen fortsætter under opslaget

Tilbage i slutningen af juli kunne en kilde tæt på det nyforelskede par fortælle People, at det ikke dengang var ”super seriøst” mellem de to.

- Men de har fælles venner, og det er de glade for. Hun nyder bare tiden og er social, lød det altså fra insideren for et par måneder siden.

Nu kunne meget dog godt tyde på, at de to er blevet mere seriøse med hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20210718-034453-3-1443x1108we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Da parret første gang blev spottet ude på date sammen i juli. Foto: Ritzau Scanpix

Rich Paul er en kendt sportsagent, og han har blandt andet navne som LeBron James, Ben Simmons og Anthony Davis på CV’et. Det var desuden Anthony Davis’ bryllup de to i weekenden deltog ved, som efterkom det første Instagram-parbillede af de to.

Meget lader altså til, at sangerinden endelig har fundet sin rette kærligheds-hylde, efter sin skilsmisse fra eksmanden, Simon Konceki, der efter to års kamp blev endeliggjort tilbage i marts.

Sponsoreret indhold