Kendte23. december 2023

Thalia Pitzner sender endnu en rørende hilsen til Elvira: - Tydeligt, at du mangler

Elvira Pitzners storesøster er dybt berørt over, at hun ikke har sin elskede søster hjemme i julen. Derfor bliver der gjort noget helt særligt for Elvira, når juleaften nærmer sig
Thalia Pitzner savner sin søster, der ikke kan komme hjem fra Dubai.
Thalia Pitzner savner sin søster, der ikke kan komme hjem fra Dubai.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Thalia Pitzner i sorg over Elvira: Første gang i 26 år

For Pitzner-familien bliver denne jul ikke helt, som den plejer at være.

Det skyldes naturligvis, at den 26-årige Elvira Pitzner fortsat er fanget i ørkenbyen Dubai grundet den opsigtsvækkende utroskabssag, som Elviras ekskæreste Milad Saadati har sat gang i.

Og Elviras fravær er bestemt ikke let for søsteren Thalia Pitzner.

Fredag delte Thalia et rørende opslag dedikeret til sin lillesøster, og lørdag har "Diamantfamilien"-stjernen så gjort det igen.

- Hvis julemirakler findes, så er mit ønske i år, at Elvira ligger under juletræet, lød det fredag fra Thalia Pitzner på Instagram.
- Hvis julemirakler findes, så er mit ønske i år, at Elvira ligger under juletræet, lød det fredag fra Thalia Pitzner på Instagram.
 Foto: Dan Mariegaard

Det sker i en story, som hun har delt på sin Instagram-profil, hvor hun afslører, at familien vil forsøge at inddrage Elvira i julefestlighederne trods hendes manglende tilstedeværelse.

- For savnet det er størst i december. Der bliver det tydeligt, at du mangler her, skriver Thalia og tilføjer:

- Så vi har sat en stol for meget, hvor du plejede at være.

Thalia passer desuden godt på Elviras hunde, Noona og Eddie, som selvfølgelig skal have en lille julegave fra Tante T.

Diamantfamiliens overhoved har flere gange forsøgt at få den danske udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M) i tale i forbindelse med Elvira-sagen, og fredag kunne Katerina Pitzner bekræfte, at der nu er hul igennem til ministeren.

- Jeg kan bekræfte, at jeg har modtaget et venligt og diplomatisk brev fra Lars Løkke Rasmussen, bekræftede Elviras mor til SE og HØR.

- Han forsikrer mig om udenrigsministeriets opmærksomhed på sagen.

Her kan du høre det seneste afsnit af SE og HØRs podcast "Sladderministeriet", hvor vi har besøg af Niels "Moster Niller" Laigaard:

Sponsoreret indhold