Reality21. december 2023

Elvira efterladt i Dubai: Sådan skal Pitzner-familien holde jul

Hele december har været et kapløb med tiden for Elvira Pitzner og resten af "Diamantfamilien". Nu fortæller Katerina til SE og HØR, hvad planen er for deres jul
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
For år tilbage rejste Katerina og Thalia Pitzner til Dubai for at forhindre, at Elvira skulle gifte sig med Milad.
 Video: TV 2

LÆS OGSÅ: MYSTIK OM ELVIRA-SAGEN: HVOR BLIVER DEN AF, MILAD?

Elvira Pitzner og resten af "Diamantfamilien" stiger nu ind i det mareridt, som de har frygtet siden hendes fængsling i Dubai for tre uger siden.

- Jeg er på vej til Danmark, og vi har stadig et spinkelt håb om, at Elvira kommer hjem til jul, fortæller Katerina til SE og HØR, da vi fanger hende over telefonen, mens hun sidder i flyet på vej hjem fra Italien.

Her kan du høre det seneste afsnit af SE og HØRs podcast "Sladderministeriet", hvor vi har besøg af Reality Awards-værterne Anne Plejdrup og Camilla Framnes:

Selv om det spinkle håb lever, så er hun og resten af familien godt klar over, at sandsynligheden for, at Elvira sidder med ved julebordet om tre dage, er ganske lille.

- Vi begynder at vænne os til tanken om og acceptere, at hun ikke kommer hjem til jul, siger diamantdronningen.

For en lille uge siden rejste Katerina tilbage til Italien, hvor hun bor, efter hun i over en uge havde været hos Elvira, som stadig er strandet i Dubai pga. utroskabsanklagerne fra ekskæresten Milad Saadati.

Pitzner-overhovedet kæmper stadig for at få Elvira hjem hurtigst muligt, men hun har også tre andre børn i Thalia, Ophelia og Hector, som også skal nusses om.

Diamantfamilien
Familien Pitzner har indstillet sig på, at Elvira IKKE kommer hjem til jul.
 Foto: Dan Mariegaard

- Jeg har jo også tre andre børn, som savner deres mor og gerne vil have lidt julehygge, siger Katerina.

- Lige nu tager vi en dag ad gangen, så hvis ikke Elvira kommer hjem, bliver det Ophelia, Thalia, Hector og jeg og Elviras hunde til jul.

Det kan ikke undgås, at Elvira utroskabssag og tilbageholdelse i Dubai lægger en dæmper på julestemingen i Pitzner-hjemmet.

Men både dem i Danmark og Elvira i Dubai holder hovedet højt.

- Elvira har accepteret det og regner ikke med, at hun kommer hjem til jul, fortæller Katerina.

- Hun prøver at finde ro i kaosset. Hun er okay efter omstændighederne.

Sponsoreret indhold