Kendte18. februar 2024

Thalia Pitzner jubler over Elviras hjemkomst: - Retfærdigheden sejrer altid

Diamantsøstrene er samlet igen. For Thalia Pitzner har det givet hende fornyet glæde og energi, lyder det i et opslag på Instagram
Thalia og Elvira Pitzner er blevet genforenet.
Thalia og Elvira Pitzner er blevet genforenet.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner afslører: Elvira Pitzner og Mortada er landet i Milano

2,5 måned.

Så længe har den 26-årige Elvira Pitzner været fanget i Dubai, siden hun blev anklaget for tyveri og utroskab af sin hævngærrige ekskæreste.

Men tidligere på måneden fik diamantfamilien den nyhed, de har håbet på længe: Elvira er fri og kan rejse hjem, og det er noget, der i den grad har givet ro i familien.

Søndag eftermiddag har den 30-årige storesøster, Thalia Pitzner, delt en række opdateringer om at være blevet genforenet med sin søster. Det sker i en story på Instagram, som hun har delt med sine 145.000 følgere.

- Ej, hvor må jeg bare sige, hvor var det et kæmpe opløft at få lov til at se min dejlige søster igen, som jeg har savnet så meget, siger hun, mens hun sidder på ryggen af sin elskede hest.

- Det er godt nok vidunderligt.

- Det har bare givet mig så meget god energi at have hende hjemme igen og kunne kramme hende og give hende en masse kærlighed og bare vide, at hun er trygt behold.

- Retfærdigheden sejrer altid i sidste ende.

Fredag eftermiddag kunne diamantfamiliens overhoved Katerina Pitzner afsløre over for SE og HØR, at Elvira var fløjet fra Dubai sammen med Mortada Haddad, hvor de efterfølgende landede i Milano.

- Ophelia og jeg er på vej til lufthavnen nu. Vi glæder os til at se Elvira og spise middag med hende i aften.

Sponsoreret indhold