Kendte13. august 2020

Terri Irwin om datterens graviditet: Steve ville være så stolt

Forleden kunne den 22-årige krokodillejæger-datter Bindi Irwin afsløre, at hun og manden venter deres første barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/terri_irwin.jpg
 Foto: Privat

Tirsdag tidlig eftermiddag dansk tid kunne den 22-årige Bindi Irwin afsløre, at hun og manden Chandler Powell venter deres første barn, og at de dermed fører Irwin-generationen videre.

- Baby natur-kæmper ankommer 2021. Chandler og jeg er stolte af at kunne fortælle, at vi venter en lille en, skrev hun til et billede af hun og manden med en lille miniature trøje i hænderne fra deres zoologiske have i Australien.

Og det er ikke kun parret selv, der er ekstatiske over den kommende familieforøgelse. Også Bindis mor, Terri Irwin deler sin glæde med datteren.

- Det her er den bedste dag! Jeg er lykkelig over, at jeg kan fortælle, at Bindi og Chandler venter en lille baby. Ord kan ikke beskrive den kærlighed, som lige nu fylder mit hjerte, skriver hun på sin Twitter.

- Mens jeg ville ønske, at Steve var her, så ved jeg, at han ville være så stolt, slutter hun opslaget.

Steve Irwin, bedre kendt som krokodillejægeren, blev på tragisk vis slået ihjel tilbage i 2006, mens han var i gang med at optage til et af hans mange dyreprogrammer - han var bare 44 år gammel.

Steve Irwin og Terri Irwin nåede at få Bindi Irwin og sønnen Robert, der i dag er 16 år gammel.

De arbejder alle fortsat i den australske zoologiske have, som Terri og Steve startede for mere end 50 år siden.

Det var også i denne zoologiske have, at Bindi mødte Chandler, som hun blev hemmeligt gift med for få måneder siden, efter at han friede til hende på hendes 21-års fødselsdag sidste år.

Sponsoreret indhold