Kendte18. november 2023

Taylor Swift udskyder show på grund af ekstrem varme

Udskydelsen a showet i Rio de Janeiro i forbindelse med hendes "The Eras Tour" sker, efter en unge kvinde fredag døde under Swifts første koncert i byen
Taylor Swift performs at the Monumental stadium during her Eras Tour concert in Buenos Aires, Argentina, Thursday, Nov. 9, 2023. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
På grund af ekstrem varme i Rio de Janeiro har Taylor Swift måtte udskyde sit show lørdag.
 Foto: ASSOCIATED PRESS

Popikonet Taylor Swift udsætter lørdagens koncert i den brasilianske storby Rio De Janeiro.

Det skriver hun i en story på Instagram.

Tidligere i dag kunne hun på samme platform dele tragiske nyheder en ung kvindelig fans skæbne, da hun med knust hjerte fortalte om den 23-årige Ana Clara Benevides, der omkom under fredagens koncert på Estádio Olympico.

– Jeg kan ikke beskrive, hvor knust jeg er. Jeg har kun fået meget få oplysninger, ud over at hun var fantastisk smuk og alt for ung, skrev Taylor Swift i en story på Instagram.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-11-18/taylor1.jpg
Showet er udsat på grund af de ekstreme temperaturer i Rio, skriver popidolet direkte fra sit omklædningsrum lørdag aften dansk tid
 Foto: Instagram, Taylor Swift

I hendes tilføjelse står der nu, at beslutningen om at udskyde showet er sket.

– Jeg skriver dette fra mit omklædningsrum på stadion. Beslutningen er taget om at udsætte aftenens show på grund af de ekstreme temperaturer i Rio. Sikkerheden for mine fans, mine medartister og crew skal altid komme i første række, skriver hun.

Swift specificerer dog ikke, hvornår dette show i Rio i stedet vil blive afviklet.

Den brasilianske storby har de seneste dage kæmpet med voldsom hede, og temperaturerne i stadion var allerede et stort problem fredag, da Taylor Swift gav koncert.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-11-18/f_oruhtxyaajpk4.jpg
Den omkomne kvinde er identificeret som den 23-årige Ana Clara Benevides. Hun var til koncerten med sine veninder, men allerede indledningsvist fik hun et ildebefindende på grund af de rekordhøje temperaturer på stadion i Rio de Janeiro.
 Foto: X

Her var der meldinger om flere besvimelser, ligesom popidolet selv var nødt til flere gange at afbryde sangene for at dele vand ud til tilskuerne. En opgave, som arrangørerne og vagterne på stedet åbenbart ikke var for gode til at passe.

Arrangøren Time4Fun, der har stået for Taylor Swifts shows i byen, er kommet i voldstom modvind, hvorfor de tidligere lørdag lovede, at der ville blive sat flere vandposter op på stadion.

Temperaturen i storbyen har været oppe på omkring 33 grader udenfor, mens der under Taylor Swift-koncerten inde på stadion har været omkring 37 grader med ekstrem høj luftfugtighed, skriver flere medier.

Sponsoreret indhold