Kendte23. april 2021

Tanja Erichsen reagerer på nyhed om eget dødsfald: - Rygterne om min død stærkt overdrevne

Rygterne om Lægemiddelstyrelsens direktørs død har floreret på udenlandske medier, siden hun besvimede under et pressemøde - nu maner hovedpersonen selv dem til jorden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tanjaerichsen.jpg
 Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Seerne fik sig lidt af et chok, da direktør i Lægemiddelstyrelsen, Tanja Erichsen, pludselig faldt om på live-tv under et pressemøde om AstraZeneca-vaccinen i sidste uge.

Mens direktør i Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, fremlagde sine ord, besvimede Tanja Erichsen, som stod ved hans side.

Søren Brostrøm selv og flere journalister kom hurtigt situationen til undsætning. Kort efter vågnede Tanja Erichsen igen, og hun kunne selv gå ud til ambulancen, der for en sikkerheds skyld kørte hende til hospitalet.

Billederne fra den dramatiske scene er gået verden rundt, og det har resulteret i nogle vilde overfortolkninger af situationen.

Blandt andet har flere græske medier skrevet, at Tanja Erichsen afgik ved døden under pressemødet.

Der er selvfølgelig ingen hold i rygterne, og nu er hovedpersonen også selv ude og afvise dem i et humoristisk tweet.

- Man fristes til at sige, at rygterne om min død er stærkt overdrevne, skriver Tanja Erichsen med reference til den amerikanske forfatter Mark Twain, der er berømt for citatet, efter en journalist havde erklæret ham død.

- Og ja, rygterne findes derude, men forlydenderne om, at nyheden "ruller i Grækenland" er måske trods alt også at stramme den lidt, skriver hun og linker til artiklen fra tjekdet.dk, der breakede nyheden om dødsrygterne.

Selvom Tanja Erichsen ganske vist ikke døde under pressemødet, slap hun ikke for uheldet uden skrammer.

- Det var et hårdt slag mit hoved måtte tage imod, men jeg er heldigvis i god bedring nu. Det har betydet rigtig meget for mig med den store støtte jeg har fået både her på Twitter samt på andre platforme. En KÆMPE tak, skrev hun i et tweet få dage efter episoden.

Sponsoreret indhold