Tæt på selvmord: “Blærerøvens” jagtgevær stod klar

Det var Mads Christensen selv, der i foråret sagde farvel og tak efter 20 års ægteskab.

Men den psykiske reaktion på at bryde med konen, Camilla, som han har tre børn med, var alligevel vanvittigt voldsom, afslører “Blærerøven” nu.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mads Barner-­Christensen, 56, på sin 48 fods sejlbåd, hvor han bor efter skilsmissen.
– Jeg har sindssygt dårlig samvittighed, føler mig skamfuld, mindreværdig og dårlig i alle mulige sammenhænge, fortæller forfatteren.  (Foto: Marie Hald)

– De første måneder var jeg akut selvmordstruet. Indtil for nylig havde jeg et jagtgevær inde i skabet dér.

Det eneste, der afholdt mig fra at skyde mig selv, var, at jeg synes, det var pinligt for børnene, at de i skolen skulle forklare, at deres dumme far havde skudt sig selv, siger Mads Christensen til B.T. fra sin båd, hvor han bor nu.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mads Christensen, 55, er flyttet fra hustruen, Camilla Barner-Christensen, som han har tre børn med: Cornelius, 18, Hannibal, 15, og Giulia Esmeralda, 12.

Mens alt var fryd og gammen hjemme hos Mads og Camilla Barner-Christensen og teenagetrekløveret Cornelius, nu 19, Hannibal, nu 16, og Giulia Esmeralda, nu 13, i Søllerød. (Foto: Thomas Laursen)

Skilsmissen faldt sammen med coronakrisen, hvor Mads samtidig mistede sin indtægt fra den ene dag til den anden – og måtte sælge både ure og guitarer for at betale regninger.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Porschen forsøger han stadig at sælge, mens Mads har haft held til at afhænde både guitarer og ure for at skrabe penge sammen. (Foto: Thomas Laursen)

– Alt, hvad jeg rørte, gik i kludder, og jeg har haft store sjælekvaler med skam og skyld og dårlig samvittighed over for min kone, som slet ikke havde fortjent det, og over for de børn, som var fuldstændig uskyldige.

Du er i chok

Faktisk var det “Mads og Monopolet”-vennen Søren Fauli, 57, som reddede Mads Christensen fra jagtgeværets kugle.

– Det er jeg ikke i tvivl om. Det var ham, der gav mig en redningskrans.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Gennem det nu hedengangne “Mads og Monopolet” kender Søren Fauli, 57, og Christensen hinanden – og heldigvis for det. (Foto: Mikael Rieck)

“Du er i chok, det er derfor, du løber rundt som en kylling uden hoved på en gårdsplads. Det er derfor, du opfører dig dumt og gør dumme ting. Du må holde op med at forvente rationelle tanker af dig selv, for du er i chok,” sagde han (Fauli, red.).

Det blev mit vendepunkt, fortæller Mads Christensen heldigvis om sit tumultariske 2020.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close