Syg Ozzy Osbourne aflyser koncerter

Foto: MEGA

Fans af rock-legenden Ozzy Osbourne er nødt til at kigge langt efter koncerter med deres langhårede idol. Den 70-årige veteran har nemlig aflyst en række koncerter.

Aflysningerne skyldes alvorlig sygdom, som har gjort den gode Ozzy sengeliggende i omkring seks uger. Det skriver Mirror.

Koncerter i Australien, New Zealand og Japan er blevet aflyst, og tidligere er flere af musikerens shows med bandet Judas Priest blevet fjernet fra kalenderen hos britiske fans, som ville se Ozzy og co. i Nottingham, Manchester og Glasgow.

Nu har Ozzy Osbourne og hans kone Sharon åbnet op om årsagen til de mange aflysninger.

Artiklen fortsætter under tweetet...

Den langhårede musiker afslørede, at han lider af lungebetædelse.

- Ozzy fik for nylig konstateret lungebetændelse, og han har været på hospitalet i noget tid. Han er kommet igennem den værste del af sygdommen, skriver Sharon Osbourne, som har været gift med den kontroversielle heavy metal-mand siden 1982.

Noget tyder dog på, at det er en særdeles hård omgang lungebetændelse, som den afholdte Ozzy har revet til sig. I hvert fald lyder det på hans hustru Sharon som om, at han ikke bare har en let hoste.

- Hans læger har anbefalet ham at blive hjemme i seks uger for at komme sig helt, skriver den 66-årige Sharon Osbourne, som både er skuespiller og har været dommer i "America's got talent".

Selv om Ozzy Osbourne ifølge Sharon er kommet igennem den værste del af sygdommen, så har det ikke været nemt for den 70-årige sanger.

For fire til fem dage siden stod det så slemt til med den tidligere Black Sabbath-forsanger, at han var indlagt på intensiv afdelingen for sin lungebetændelse.

Hans mange fans er naturligvis kede af ikke at skulle opleve deres store idol på scenen med resten af Judas Priest. Alligevel har de fleste sendt den altid kontroversielle Osbourne gode tanker.

Beskeder fra fans, der ønsker ham god bedring, strømmer ind på Twitter. Men der er også flere som opfordrer den syge sanger og hans kone gennem 37 år, at Ozzy stopper med at turnere.

Tiden vil vise, om de fans, der bekymrer sig om Osbournes helbred, får ret, og han vil holde sig fra scenen og de vilde optrædener.

Se rock-mama Sanne Salomonsen fortælle om, hvad hun ikke kan lide:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close