Dopede Ozzy for at få ham til at indrømme utroskab

Foto: MEGA

Det kom som et chok for de fleste, da Sharon Osbourne i 2016 annoncerede, at hun skulle skilles fra Ozzy Osbourne, som hun havde været sammen med i 33 år. 

Ozzy havde været hende utro, og det var dråben, der fik bægeret til at flyde over for Sharon. 

Nu fortæller hun i et interview med The Sun, hvordan hun fandt ud af Ozzys affære med en anden kvinde. 

- Jeg var en ødelagt kvinde. Han havde sendt mig en email, der skulle have været til denne anden kvinde, fortæller Sharon i interviewet. 

Derfor fik hun en idé til, hvordan hun skulle få ham til at indrømme affæren.

- Han tog sine sovepiller, og jeg puttede to ekstra i hans drink... Og så spurgte jeg om alt, og alt kom frem. Han ville aldrig have fortalt mig sandheden. Aldrig. Han var flov og bange, siger Sharon og fortsætter: 

- Jeg vidste hvor længe, det havde stået på. Jeg vidste, hvem det var. Jeg vidste, hvad han tænkte.

Men selvom Sharon havde afsløret det hele, valgte Ozzy alligevel at lyve overfor hende. 

- Ozzy fortalte mig, at det var slut med denne her kvinde, og jeg troede på ham. Men så, seks måneder senere, finder jeg ud, at det var det ikke, og at der var andre, fortæller Sharon i interviewet.

Efterfølgende stod Ozzy frem og fortalte, at han var sexafhængig, og han valgte at tage i behandling for det. 

Fandt sammen igen

Kort tid efter utroskaben og skilsmissen var kommet frem i dagens lys i 2016, fortalte Sharon, hvordan hun havde det med Ozzy. 

- Jeg elsker Ozzy af hele mit hjerte. Selv om vi ikke længere bor under samme tag, taler vi stadig sammen, og jeg kan ikke sige, hvad der sker mellem os i fremtiden, for jeg ved det ikke selv, lød det fra fru Osbourne i et TV-interview.

Det var dog ikke, fordi hun sad og tudede på direkte TV. 

- Der er intet at græde over, så jeg har ikke tænkt mig at græde. Helt ærligt har jeg fundet min indre styrke frem og skal til at overveje, hvad mit sidste kapitel i livet skal bruges på.

Året efter, i 2017, var alt dog ved at være tilbage til normalen for Ozzy og Sharon. Parret havde nemlig fundet sammen igen, og de havde også fornyet deres ægteskabelige løfter til hinanden.

- Det er en ny begyndelse. Jeg ved, at min kone elsker mig, og hun ved, hvor meget jeg elsker hende. Jeg er så spændt på, hvad fremtiden bringer, sagde Ozzy Osbourne i den forbindelse.

Ozzy og Sharon Osbourne lukkede hele verdenen ind i de private gemakker i familiens realityshow "The Osbournes", som blev sendt fra 2002 til 2005. Her medvirkede parrets dengang tvære teenagebørn, Kelly og Jack, også.

Parret har også den pressesky datter Aimee sammen, og så har Ozzy Osbourne et adopteret og et biologisk barn fra sit første ægteskab.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close