Kendte30. maj 2023

"Succession"-stjernen Sarah Snook er blevet mor

Skuespillerinden har født sit første barn
Sarah Snook har født.
Sarah Snook har født.
 Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

"Succession"-stjernen Sarah Snook er blevet mor.

Hun har nemlig født sit og ægtemanden Dave Lawsons første fælles barn.

Det afslører hun selv på Instagram, hvor hun har delt et billede, hvor hun sidder og ser fjernsyn med sin og komikerens baby.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie delte 35-årige Sarah Snook billedet mandag, hvor det sidste afsnit af "Succession" havde premiere.

I opslaget med babynyheden sætter skuespillerinden da også samtidig ord på afslutningen af den populære serie, hvor hun spiller en af hovedrollerne.

- Det er svært for mig at udtrykke, hvor meget den her serie har betydet for mig, skriver hun og fortsætter:

- De steder, jeg har fået lov til at tage hen, det ekstreme talent, jeg har fået lov til at arbejde sammen... det knuser mit hjerte, at det er slut nu.

Sarah Snook afslutter sit opslag med at fortælle, at hun netop har set det sidste afsnit.

- Det er noget, som har ændret mit liv, og nu har mit liv ændret sig igen, skriver hun og hentyder til familieforøgelsen.

Se hele skuespillerindens opslag herunder:

Sarah Snook afslørede sin graviditet tilbage i marts, da hun dukkede op på den røde løber med en babybule, der ikke var til at skjule.

Graviditeten er desuden blevet indkorpereret i tv-serien, hvor skuespillerinden for alvor har fået helt store gennembrud.

Mens den nydfødte baby er Sarah Snooks første barn, så har hendes mand, komikeren Dave Lawson, en søn fra et tidligere forhold.

Kendisparret har dannet par siden 2020 efter seks år som venner.

Sponsoreret indhold