Kendte8. maj 2017

Studerendes efterladte ananas blev pludselig en del af museumsudstilling

To skotske studerende forlod i sjov en ananas på et museum. Da de vendte tilbage, var frugten blevet en del af udstillingen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mb-22003.jpg
 Foto: All Over

To studerende fra Robert Gordon University i Scotland fik sig noget af et grin, da de ville lave sjov med universitetets museumsudstilling.

Ifølge Daily Mail, efterlod de to venner Ruairi Gray og Lloyd Jack en ananas med vilje på en bænk i udstillingen i håb om, den ville ved en fejltagelse blive en del af udstillingen ”Look Again” (Se Igen).

Og det lykkedes.

Da de to studerende få dage efter vendte tilbage til universitetet, var ananassen blevet indrammet i en stor glaskasse i kunstudstillingen.

- Jeg så en tom plads til kunstudstillingen, og besluttede mig for at se, hvor længe den (ananassen, red.) vil stå der, og om folk ville tro at det var kunst, lyder det fra Ruairi Gray til Daily Mail.

- Jeg kom tilbage senere og så, at den var blevet sat i en kasse – det er det sjoveste, der er sket dette år, fortæller han.

Men det er noget af et mysterie, hvordan ananassen er havnet bag glas.

En assistent for kunstudstillingen fortæller avisen, at hun var ikke en del af beslutningen, om frugten skulle være kunst, idet hun var allergisk overfor ananas.

Sidste år skete der en lignende spøg i San Fransisco Museum of Modern Art. Her havde en 17-årge dreng efterladt et par briller på gulvet, som de besøgende på museet begyndte at tage billeder af, fordi de troede, at brillerne var en del af kunstudstillingen.

Sponsoreret indhold