Kendte6. maj 2024

Stort galleri: De vildeste Met Gala-kjoler nogensinde

Det er endnu en gang blevet tid til årets store amerikanske modefest, og det fejrer vi med et kig på nogle af de vildeste Met Gala-looks nogensinde

Se de vilde Met Gala-kjoler

LÆS OGSÅ: Halløjsa! Kendall Jenner viser numse til årets Met Gala

Vogues chefredaktør Anna Wintour inviterer endnu en gang til Met Gala. Et event, der i nogle kredse kaldes for modens Oscar-aften.

Den store begivenhed løber af stablen klokken 00:00 natten til tirsdag, og traditionen tro er de inviterede gæster blevet informeret om aftenens dress code, der i år hedder "The Garden of Time" inspireret af novellen af J.G. Ballard fra 1962.

Det betyder, at vi med stor sandsynlighed kan glæde os til at se en masse outfits med blomster og naturligelementer.

Sidste år stod den på Karl Lagerfeld i en hyldest til den afdøde designer.

Her så vi stjerner som Kendall Jenner, Kim Kardashian, Jennifer Lopez og Rihanna klæde sig i deres bedste bud på en fortolkning af "Karl Lagerfeld: A Line of Beauty", og især Rihannas vilde skrud er en svær en at glemme.

Derfor er det da ikke så underligt, at "Work"-stjernens Met Gala-outfit fra sidste år er kommet med på listen over de vildeste Met Gala-kjoler nogensinde.

Vogues hjemmeside vil du kunne følge med i alle højdepunkterne, mens der også bliver lovet en masse indhold på Vogues Instagram-, Facebook-, og X-profil.

Se alle kjolerne i det store galleri øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold