Kendte31. oktober 2021

Storgrinende Sarah fra ”Den store bagedyst”: Min store drøm

Det blev desværre kun til en halv sæson for den bageglade 32-årige Sarah Moore, der lørdag måtte indse, at teltet ved Clausholm Slot ikke var stedet, hvor hun havde den ønskede tid til at nusse om sine kreationer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210922_jsu9222.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Det var noget af en drøm, der gik i opfyldelse, da den i dag 32-årige Sarah fra Holte endelig fik besked om, at hun var en af de 10 heldige amatørbagere, der ville få chancen for at vinde ”Den store bagedyst” 2021.

En drøm, som hun faktisk allerede var tæt på at opnå, da hun i den forrige sæson kom helt til slutcastingen, men til sidst måtte indse, at hun ikke havde sig selv mentalt med.

Det fortæller den fortsat storgrinende Sarah, da SE og HØR besøger hende i hjemmet i Birkerød, kort tid inden det nye hjem i Holte for nylig blev indviet.

- Min ældste søn var dagen før den sidste casting blevet diagnosticeret med autisme, vi snakkede om at skulle flytte fra det sted, vi boede, og jeg var ved at blive færdig med min kandidat i softwareudvikling. Så, der var meget, der fyldte, fortæller hun.

Det var altså ikke en mistet lyst til at imponere de to bagedyst-dommere, der endte med at slå it-konsulenten af pinden.

Fortryder ikke

I dag ser hun det dog som det helt rette, at det først var nu, hun skulle have muligheden for at vise de bageglade danskere sine velsmagende kreationer.

Og smagen, den fejlede ikke meget hos hverken Katrine Foged Thomsen eller Markus Grigo – i stedet var det i sidste ende tiden, der blev den altafgørende faktor for Sarah.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20210922_jsu8747_0.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Smilet fejler ingenting hos 32-årige Sarah, selvom det ikke blev hende, der fik lov til at løbe med trofæet i sidste ende. Foto: Jesper Sunesen

- Jeg er ikke selv så stort et konkurrencemenneske, og jeg ville meget hellere bruge den sidste tid på at gå og nusse lidt om mine ting. Nogle gange måtte de andre deltagere også råbe ad mig og sige, jeg skulle have fart på, griner hun og fortsætter:

- Jeg nyder helt sikkert processen, men for mig er det bedste at kunne servere det og dele det med nogen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/dr-0617845.jpg
 Foto: DR

Foto: DR

Tabte pusten

Derfor har seerne da også kunne følge spændt og forpustet med de seneste uger, hvor den 32-årige it-medarbejder både har formået at tabe sin kage på gulvet få minutter inden aflevering, og oplevet tidspunkter hvor hun ikke altid har haft tid til at lave de allersidste detaljer.

Men trods det udadtil har været panikskabende øjeblikke, så tager hun det selv meget anderledes.

- Jeg er generelt meget rolig. Altså, jeg vil ikke sige, at jeg ikke tager tingene seriøst, men når der er tidspres, så er der ting, man ikke altid kan nå, og så gør jeg i stedet det bedste jeg kan, inden for den ramme, der er. Jeg går ikke i sort, forklarer softwareudvikleren, der til daglig arbejder med it-drift og derfor skal kunne håndtere, når alarmerne går i gang.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/roed_kage.jpg
 Foto: Privat

I sæsonens fjerde afsnit var der fokus på former og farver. Alting gik dog ikke helt som ønsket for Sarah, der i sidste ende ikke havde tid nok til hverken sit fine chokoladebånd eller de små kirsebær, der skulle have pyntet på toppen. Foto: Privat

- Jeg ser det helt bestemt som en force, at jeg kan arbejde på den måde, og at jeg ikke går i panik, og nogle gange må tingene bare løses på alternative måder, lyder det videre.

Drømmer om sødt samvær

I dag drømmer Sarah om at fortsætte med at stå bag gasbrænderen og temperaturmålerne, når hun laver fine chokoladekreationer og lækre flødeboller.

Men i en lidt anden grad end det forventes, når man deltager i DR-hittet ”Den store bagedyst”.

- Jeg har selvfølgelig tænkt, at min deltagelse kunne åbne nogle døre for mig, men jeg håber mest det er for at komme steder hen og lave hyggelige ting. Måske afholde et bagekursus nede i ungdomscenteret, lyder det, mens hun smiler stort ved tanken om at kunne bringe sin egen glæde for kage videre til andre.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20210922_jsu9083_0.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Sarah bruger fortsat gerne store dele af sin tid på at kreere nye former for kager og chokolader. Foto: Jesper Sunesen

Men trods den fortsatte glæde for bageriet, så blev det denne lørdag altså den sidste for Sarah, der ellers uge efter uge har gjort sit for at bage sig ind i danskernes hjerter – især med sin forkærlighed for de alkoholiske drikke, der hver gang på den ene eller anden vis har fået lov at spille en rolle i hendes kager.

Sponsoreret indhold