Kendte15. oktober 2021

”Bagedyst”-stjerne Sarah Moore skal skilles

Trods Sarah Moore er storgrinende og ofte smilende i det populære DR-program ”Den store bagedyst”, så var det muligvis noget sværere for den 32-årige at kæmpe sig gennem kagerne, end det var for de andre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210922_jsu9199.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Mens danskerne hver lørdag ser de nu ni glade amatørbagere forsøge sig på at vinde dommernes hjerter i ”Den store bagedyst”, så var virkeligheden en lidt anden for den 32-årige Sarah Moore, end den var for de andre deltagere.

Midt under optagelserne til kageprogrammet valgte hun og manden nemlig at lade sig skille.

Det fortæller hun til SE og HØR.

- Bruddet har ikke noget med bagedysten at gøre, der var fortsat meget støtte. Men det fyldte selvfølgelig hos mig følelsesmæssigt, skriver hun i en sms.

Men trods parret ikke længere er sammen eller dele samme tag, så vil de fortsat leve som en familie – men i to forskellige husstande.

- Nogle gange finder man bare ud af, at man ikke længere skal være kærester mere. Men vi vil stadig lave ting sammen som familie, og vi er gode venner, skriver hun videre og understreger, at de begge er ”god igennem det nu”.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20210922_jsu8708.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

TV-stjernen smiler fortsat, selvom de seneste måneder ikke har været de nemmeste. Foto: Jesper Sunesen

At hun og manden ikke længere er sammen afslører hun desuden fredag på sin Instagram-profil, hvor hun skriver, at hun og faren til hendes to børn ikke længere er sammen.

- På tur med basserne ved vores nye lejlighed. Vi er ved at vænne os til en ny hverdag, hvor deres far og jeg ikke er sammen mere. Masser af natur og kage mildner overgangen lidt, skriver hun til opslaget, hvor hendes to sønner Vilbert og Julius ses nyde de grønne omgivelser.

Artiklen fortsætter under opslaget

Den storgrinende bagedyst-deltager vil dog fortsat være at finde på smilende på skærmen, når næste afsnit af ”Den store bagedyst” ruller over skærmen lørdag aften klokken 20.

Sponsoreret indhold