Kendte 11. april

Stor mystik: Hvad er der sket med Simon Cowells ansigt?

Ved prisuddelingen Nickelodeons Kid’s Choice Award i weekenden troppede den populære tv-dommer op med et noget forandret udseende
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Godt nok har 62-årige Simon Cowell været udsat for et massivt fysisk pres, da han ad hele to omgange har brækket adskillige knogler i sin krop.

Men dog er det alligevel tilsyneladende udseendet af hans ansigt, der vækker opsigt efter weekendens Kid’s Choice Awards.

Sammen med sine ”America’s Got Talent”-kollegaer, Terry Crews, Sofia Vergara, Howie Mandel og Heidi Klum dukkede han op for at modtage prisen for ”Favourite Reality Show” lige foran snuden på andre populære formater som ”Masked Singer”, ”LEGO Masters” og ”American Idol”.

Artiklen fortsætter under billedet... 

Foto: Instagram, Sofia Vergara

Der synes at være sket en del med Simon Cowells ansigt på det seneste.
(Foto: Instagram, Sofia Vergara)

På den røde løber og på scenen under børneprisuddelingen kunne man opleve Cowell i sin karakteristiske stramme trøje og brede smil. Desuden havde han på armen en skinne, som han har båret siden han i februar styrtede på cykel for anden gang på kort tid.

På Twitter er det bare ikke Simon Cowells armskinne, men derimod hans ansigt, folk bemærker med spørgsmål som:  

– Hvad i alverden er der sket med Simon Cowells ansigt?

– Så venligt af folkene på Madame Tussauds (voksmuseum red.) at de sender Simon Cowells voksfigur afsted på den røde løber, skriver en anden. 

Artiklen fortsætter... 

Lignede en gyserfilm 

”X Factor”-opfinderen og musikproduceren har for nyligt fortalt ærligt til avisen The Sun, at han har fået fjernet samtlige filler-injektioner i ansigtet.

– Jeg var nået til et punkt, hvor det nok var gået for vidt. Jeg så et ”før”-billede af mig for nylig, og jeg kunne i første omgang slet ikke kende mig selv, fortalte han, før han indrømmede, at de mange indgreb fik ham til at ligne noget fra en ”gyserfilm”.

Artiklen fortsætter... 

Her finder vi således muligvis forklaringen på, at Simon Cowell nu ser væsentligt anderledes ud.

– Nu er der intet filler i mit ansigt længere, påstår han, før han slår fast:  

– Nul.

Artiklen fortsætter... 

Foto: MEGA, Twitter

For nylig tog Cowell en beslutning om at fjerne al filler fra ansigtet. (Foto: MEGA, Twitter)

I løbet af bare 18 måneder var Cowell så uheldig at komme ud for hele to alvorlige styrt på sin racercykel – i 2020 var han på operationsbordet i seks timer efter at have brækket ryggen.

Og igen i starten af i år gled han på en våd overflade, hvorefter han tog turen over styret endnu en gang.

Sponsoreret indhold