Kendte14. januar 2022

Svimlende dyr: Så meget brugte Simon Cowell på forlovelsesring

Efter at have dannet par siden 2013 faldt talentspejderen Simon Cowell endelig på knæ for sin kæreste juleaften under en solbeskinnet ferie på Barbados
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var ganske glædelige nyheder, der torsdag fyldte verdens overskrifter, da det lød, at den 62-årige dommer og talentspejder Simon Cowell under hemmelige omstændigheder havde friet til sin kæreste, Lauren Silverman, 44.

De to har dannet par de sidste ni år, og sammen har de sønnen Eric på syv, men nu kunne Cowell ikke længere nøjes med at kalde Lauren for sin kæreste.

Dette til trods for, at han tidligere ikke har været bleg for at udtale, at han aldrig skulle giftes.

Men på den ene eller anden vis blev han alligevel blød i knæene sidste måned.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega559062_006.jpg
 Foto: MEGA

Simon Cowell og Lauren Silverman skal endelig giftes. Foto: MEGA

Ifølge The Sun var det på selveste juleaften, mens parret nød en ferie på Barbados, hvor de to også mødte hinanden i sin tid, at Cowell faldt på knæ med en ganske dyr ring.

Ringen, der består af en diamant på 15 karat, skulle angiveligt have krævet intet mindre end 250.000 pund – hvilket svarer til knap 2,3 millioner danske kroner.

- Lauren havde på forhånd givet nogle ret kraftige hints om, hvilken type ring, hun drømte om, og Simon, der jo ikke er dum, lyttede, lyder det fra en kilde tæt på parret.

- Han valgte selv diamanten, efter selvfølgelig at have fået lidt professionel hjælp, og så gik han på knæ for hende nede på stranden.

Selvom ringen har kostet flere millioner, så lød det allerede torsdag, at den skulle have været kostet 20 millioner danske kroner yderligere.

Ifølge det britiske medie blev de rygter dog hurtigt skudt i jorden.

Sponsoreret indhold