Kendte3. februar 2024

Adam Price og Katherine Diez går fra hinanden

I et skriv på Instagram forklarer Adam Price, at parret er fortid
OPGAVE:Premiere Miss Saigon på Det Ny TeaterSTED: Det ny teaterJOURNALIST: Majken Munk og Tanja LarsenFOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 20230209
Katherine Diez og Adam Price nåede at danne par i lidt over halvandet år.
 Foto: Hanne Juul

Adam Price og Katherine Diez er fortid.

Det skriver Price på Instagram lørdag aften.

- Vi har truffet den sorgfulde og vanskelige beslutning at tage afsked med hinanden og skilles i kærlighed, skriver Adam Price blandt andet.

Det har været en hektisk tid for Katherine Diez, siden hun i begyndelsen af januar blev beskyld for at plagiere andre tekster uden at kreditere dem.

Selv har der været stille fra både Adam Price og Katherine Diez siden sagen begyndet at rulle. Eneste undtagelse var, da Diez selv beklagede sine skriv i et Instagram-opslag.

Sagen har taget ualmindelig hårdt på litteraturanmelderen, skriver Adam Price. Faktisk har det hun "aldrig oplevet en hårdere tid i sit liv end disse de seneste uger".

- De har givet hende anledning til uendelig megen selvbebrejdelse og refleksion. Hun har brug for at nulstille, hele og bygge sig selv op, og det er en vej, hun med sorg har indset, hun må gå alene, skriver det, der altså nu kan betegnes som en ekskæreste.

Price beder nu om, at man respektere, at der er brug for ro, så stormen kan lægge sig og sårene kan hele.

Han understreger på det kraftigste, at hverken han eller Katherine Diez har yderligere kommentarer til sagen eller deres forhold og påråber sig privatlivets fred.

Sponsoreret indhold