Kendte23. februar 2022

Stor forvirring: Stjernes gravide kone vil ikke skilles alligevel

Sam Hunts hustru beskyldte sangeren for utroskab og anmodede om skilsmisse. Nu har hun tilsyneladende skiftet mening
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega93097_011_0.jpg

De fleste kender vist godt til det med at reagere lidt for overilet, når ens følelser er såret.

Om det er dét, der er sket for konen til den amerikanske countrystjerne Sam Hunt vides ikke, men ikke desto mindre breaker adskillige amerikanske medier i dag, at parret ikke skal skilles alligevel.

Det er ellers kun et døgns tid siden, at det kom frem, at hustruen, Hannah Lee Fowler, havde anmodet om skilsmisse på trods af, hun skal føde sangerens barn om få måneder.

Årsagen til skilsmissen havde hun registreret som værende utroskab.

"Ægtemanden har gjort sig skyldig i en så inhuman og tarvelig opførsel over for sin partner, at det vil være farligt for vedkommende at blive sammen med manden, stod der blandt andet i dokumenterne, ifølge TMZ.

Det var dog altså ikke længe, at Hannah Lee Fowler ønskede at blive skilt. Faktisk fortrød hun bemærkelsesværdigt hurtigt.

Hun trak nemlig sin anmodning om skilsmisse tilbage allerede samme dag, som hun indsendte den. Faktisk gik der blot tre timer.

Det skriver US Weekly, der også var det første medie til at annoncere nyheden om skilsmissen.

Ifølge det amerikanske medie har Hannah Lee Fowler trukket anmodningen tilbage på en måde, der betyder, at hun kan indsende den igen, hvis hun skifter mening.

Mediet skriver også, at tilbagekaldelsen af anmodningen endnu mangler at blive underskrevet af en dommer.

Skilsmissen, der altså nu tilsyneladende ikke vil finde sted, trak overskrifter i en lang række underholdningsmedier verden over - også her på SE og HØR.

Det kom nemlig samtidig frem i dokumenterne, at Hannah Lee Fowler er gravid, hvilket offentligheden ikke havde kendskab til.

Hun er sat til at føde til maj.

Hverken Hannah Lee Fowler Sam Hunt, der blev gift i 2017, har kommenteret sagen.

Sponsoreret indhold