15-årig datter reddede sin mors liv: Stoppede koldblodigt knivoverfald

Foto: privat

Beata Karchnakowa fra England er overbevist om, at hun ikke havde været der den dag i dag, hvis ikke det havde været for datterens frygtløse heltemod. Det skriver The Derby Telegraph

VI ADVARER MOD VOLDSOMME BILLEDER I ARTIKLEN

Beata troede, at hun skulle dø, da hendes tidligere kæreste Safet Hasonovic brød ind i hendes hjem og angreb hende i et 20 minutter langt knivoverfald.

Voldsomme billeder og optagelser fra sekunderne efter overfaldet blev vist i retten På optagelserne kunne man høre moren råbe om hjælp, mens Safet Hasonovic overfaldt hende.

Under retssagen er det kommet frem, hvordan datteren flere gange stillede sig i mellem i forsøget på at stoppe det blodige angreb.

Artiklen fortsætter under billedet...

Safet Hasanovic er kommet i fængsel for det voldsomme overfald (foto: Politi)

Den 36-årige mor fortalte, at hendes datter kastede et elektrisk varmeapparat efter ham, slog ham og stillede sig imellem kniven for at stoppe drabsforsøget på hendes mor.

- Jeg er så stolt af hende, hvis hun ikke havde blandet sig, ville jeg ikke være her lige nu. Hun er fantastisk, siger Beata. 

Artiklen fortsætter under billederne...


(Foto: Beate Karchnakova) 

I retten fortalte anklageren, Sara Slater, hvordan ekskæresten tvang sig adgang til huset.

- Den tiltalte brød ind i huset og går op på 1. etagen. Hun (Beata red.) lukker døren foran ham, men han sparker den ind og starter med at gå til angreb på hende.

- Hun bliver slået omkring hovedet og tager sine hænder op for at beskytte sig selv. Hun indser, at han har en kniv og husker syv stik, som både går efter hovedet og hænder.

Politiet blev tilkaldt, men da de blå blink nærmede sig adressen, gik han igen til angreb på den 36-årige mor.

Da det endelig lykkedes dem at komme ind, spurgte politiet Safet Hasonivic, hvorfor han var gået til angreb på Beata, hvortil han ifølge anklageskriftet sagde:

- Hun har ødelagt mit liv.

Beata Karchnakova skulle have otte sting i hovedet. Hun fik også en metalplade ind i hånden og kan nu kun bøje to af fingrene på den venstre hånd på grund af skader på knoglerne i fingrene

Artiklen fortsætter under billedet...


(Foto: Beata Karchnakova)

Dommeren fængslede den knivgale ekskæreste for angrebet og sagde i retten, at han var til fare ikke kun for offentligheden og offeret, men også til fremtidige partnere.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close