Kendte14. september 2020

Støttede Dennis Knudsen: Nu forklarer Christiane Schamburg-Müller sig

Kendisfrisøren Dennis Knudsen har fået masser af kritik, efter han skød med skarpt mod Sofie Linde og hendes MeToo-tale ved Zulu Comedy Galla. Noget uventet fik han opbakning fra Christiane Schamburg-Müller, som nu forklarer sig
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sofie Linde løb som bekendt med alle overskrifterne efter Zulu Comedy Galla, men det var ikke alle, der var fan af hendes tale. En af dem er kendisfrisøren Dennis Knudsen.

Under det stort anlagte show havde Linde holdt en tale, som omhandlede ligestilling og sexchikane på arbejdspladsen.

Hun fortalte blandt andet om en "stor tv-kanon", der havde sagt til den 18-årige Sofie Linde til en julefrokost i Danmarks Radio, at hun skulle "sutte hans pik" - ellers ville han smadre hendes karriere.

Den tale faldt så sandelig ikke i Dennis Knudsens smag, og i går rettede han kritik mod "X Factor"-værten.

- Kære Sofie, hvorfor skulle hele Danmark og mange liderlige mænd og homoer se dine trusser? Var du også så fræk en pige som 18 år?, skrev han blandt andet på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/zulu_comedy_galla_20200572.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Sofie Linde afslørede til Zulu Comedy Galla, at hun er gravid (Foto: Thomas Laursen)

Frisørens udbrud er blevet mødt af massiv kritik, og han har efterfølgende slettet opslaget. Men inden det forsvandt fra Dennis' profil, nåede Christiane Schamburg-Müller at 'like' opslaget.

Det har vakt stor opmærksomhed blandt "Vild med dans"-værtens følgere, som med sit 'like' på en måde tilkendegav, at hun var enig i Dennis Knudsens synspunkter. Men sådan forholder det sig ikke.

På sin Instagram-story har Christiane nemlig forklaret, at det hele er en stor misforståelse.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200827_gko7055.jpg
 Foto: Gregers Overvad

Christiane vil ikke have siddende på sig, at hun støtter Dennis Knudsen (Foto: Gregers Overvad)

- Til dem der spørger, om jeg har liket Dennis Knudsens (ikke eksisterende) opslag ang. Sofie Linde. Så nej, det har jeg ikke. Jeg må have random liket det – i don’t know. Da jeg fik at vide, at jeg skulle have liket det (havde ikke engang bemærket opslaget), tjekkede jeg det, og det var væk. Pist væk, forklarer Christiane på sin Instagram-profil.

Ud fra det svar kunne det virke som om, at "Vild med dans"-skønheden står bag sin værtskollega. I hvert fald ser det ikke ud til, at hun deler Dennis Knudsens nu slettede synspunkter.

Sponsoreret indhold