Kendte11. maj 2021

Stjernepar med sær mors dag-hyldest: Delte nøgenbillede

Dax Shepard postede et knap så børnevenligt billede af sin hustru i forbindelse med mors dag søndag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_-_2021-05-10t222802.927.png
 Foto: Instagram/Dax Shepard, Mega

Kendismænd stod i kø for at hylde deres koner – og mødrene til deres børn – på den mors dag søndag.

Og når der skal konkurreres om kreativiteten på de sociale medier, gælder alle kneb. Også nøgenhed, tilsyneladende.

Den 46-årige amerikanske skuespiller og komiker Dax Shepard havde et helt særligt es i ærmet.

Et pragteksemplar med bar røv

Hans elskede hustru gennem otte år, 40-årige Kristen Bell, blev således i et Instagram-opslag hyldet for at kunne... øh, stå på hovedet for parrets to døtre Lincoln og Delta på henholdsvis otte og seks år.

- Se nu på dette pragteksemplar: Kærlig, tålmodig, omsorgsfuld og hylende morsom, overdrevet talentfuld, generøs OG blød, skrev komedieskuespilleren om sin kone, der på billedet kun er iført knæstrømper. Men som dog er dækket til at en instavenlig censur.

- Mine piger og jeg har virkelig vundet i MegaMor-lotteriet. Vi er så taknemmelige og forelskede i dig, fortsætter han, før han tagger sin berømte hustru.

Går i terapi

Parret har tidligere indrømmet, at de har gjort brug af psykologsamtaler gennem corona. Netop for at få tingene til at hænge sammen derhjemme under lockdown.

- Terapi har været en stor ting for os undervejs i pandemien, fortalte Bell i en livestream hos Yahoo, før ”Veronica Mars”-stjernen fortsatte:

- Både min mand og jeg er dybt afhængige af det for at kunne udvikle os personligt, og i sidste ende bringe det ind i vores forhold, som vi hver især har lært.

Kristen Bell – som vi kender fra absolut mere børnevenlige og opknappede roller, som eksempelvis søsteren Anna i Disneys ”Frozen”- kvitterede ægtemandens billede med et opslag i sin story på dagen.

- Tak fordi du har givet mig den bedste mors dag, skrev hun til Dax.

Stjerneparret har været gift siden 2013.

Sponsoreret indhold