Kendte4. juli 2020

Kristen Bell har endelig fået afvænnet 5-årig datter fra ble: Nu afslører hun hvordan

Det er kun få måneder siden, skuespilleren afslørede, at datteren på fem stadig brugte ble. Men nu lader der til at være sket fremskridt for den lille familie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/khphotos790690.jpg
 Foto: MEGA

I maj måned måtte skuespilleren Kristen Bell krybe til korset og indrømme, at hun og mandens, Dax Shepard, 5-årige datter stadig brugte ble.

Det fortalte hun i en episode af hendes program ”Momsplaining with Kristen Bell”, hvor hun havde besøg af Maya Rudolph og Casey Wilson.

Den 39-årige ”Frozen”-stjerne og den 45-årige ”Parenthood”-stjerne var nemlig forvisset om, at det der med at smide bleen, det ville være en dans på roser.

Men det viste sig hurtigt at være helt forkert, for den femårige Delta gad altså ikke sige farvel og tak til bleen.

Gennem de sidste par måneder har parret dog alligevel fundet et trick, der lader til at virke.

- Ved du hvad, vi er nødt til at gøre? Vi vækker hende kl. 22, når hun er som en zombie og sætter hende på toilettet, lyder det fra Kristen til Todays Parent.

- Ingen bør føle skam, hvis deres barn har et irregulært mønster, når det kommer til toilet-træning. Nogle gange kan det sagtens tage mere end fem år. Men jeg har aldrig mødt en folkeskoleelev, der tisser i bukserne, så det kommer jo til at stoppe på et eller andet tidspunkt, fortæller hun.

https://imgix.seoghoer.dk/upiphotostwo648722.jpg
 Foto: MEGA

Skuespillerparret mødte hinanden til en fødselsdagsmiddag tilbage i 2007. Foto: MEGA

Kommentaren kommer i kølvandet på, at andre mødre kommenterede på datterens alder, og at hun burde være ude at bleer.

- Twitter-nettet mor-skammede mig lidt, og det er jeg slet ikke interesseret i. Så jeg blev ved med at svare det samme, at alle børn er forskellige. Og ja, jeg har en femårig der nogle gange tisser i sengen, men det er helt OK, lyder det fra ”The Good Place”-skuespilleren.

Udover parrets femårige Delta, så har de også en syvårig datter, Lincoln. De to begyndte at date tilbage i 2007, mens de sagde deres ”ja” til hinanden i oktober 2013.

Sponsoreret indhold