Kendte 10. marts

Stjernen er "blown away" over hans film: Christian Tafdrup mødes med Robert Pattinson

Den danske filminstruktør Christian Tafdrups gyserfilm ”Speak No Evil” høster masser af ros i udlandet. Én af de begejstrede biografgængere er den 35-årige Hollywoodstjerne Robert Pattinson
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da den prestigefyldte filmfestival Sundance blev afholdt i januar, var der en helt særlig dansk film, der løb med en del opmærksomhed.

Nemlig Christian Tafdrups imødesete gyser ”Speak No Evil” - eller på dansk "Gæsterne" -  som internationale medier kaldte både ”dybt ubehagelig” og ”frastødende”.

Og det er da heller ikke kun filmanmelderne fra Variety og IndieWire, der er blæst bagover af den danske instruktørs gyserdebut.

Det afslører Tafdrup overfor Kino.dk – i en podcast som filmmediet selv producerer og udgiver op til premieren på ”Speak No Evil” den 17. marts.  

Ringer sammen på Zoom

Faktisk har han i dag – den 10. marts – en fornem aftale med selveste Robert Pattinson. Hollywoodskuespilleren er lige nu topaktuel i den nyeste ”Batman”-film, og får selv kastet enorm mange rosende ord efter sig.

Robert Pattinson er nemlig ifølge Tafdrup ”blown away” over filmen, der følger en danske families gruopvækkende besøg på et hollandsk pars landsted.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Søren Jul Lamberth, MEGA

Det var da et Zoom-møde, man godt gad at deltage i (Foto: Søren Jul Lamberth, MEGA)

- Jamen det er helt vildt, og jeg kan heller ikke finde ud af, om det er for sjov, fordi det hele er jo foregået gennem mails og Zoom og sådan noget. Så jeg skal ligesom se ham klikke på, før jeg tror det, fortæller Christian Tafdrup i podcasten, før han desuden forklarer, at filmen nok er endt hos Pattinson på grund af Tafdrups amerikanske agentkontakter, der er kommet i kølvandet på opmærksomheden på Sundance.

Se traileren til "Speak No Evil" eller "Gæsterne" her: 

- Og så er jeg jo ikke for fin til at sige nej, selvom jeg skal putte børn og alt det der, så tænker jeg da, at hvis Robert vil tale, og der er tidsforskel, så kan jeg da godt lige blive oppe til klokken tolv, siger Christian Tafdrup.

Selv håber den danske instruktør – der fik sit gennembrud med filmen ”En frygtelig kvinde” fra 2017 – at mødet kan føre til et fremtidigt samarbejde.

For eksempel fortæller han, at han naturligvis ikke ville have noget imod at sidde i instruktørstolen på den næste ”Batman”-film i rækken.

Sponsoreret indhold