Kendte6. april 2019

Stjerne-par foreviger kærligheden med matchende tatoveringer

John Legend og Chrissy Teigen har fået matchende kærlighedstatoveringer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-04-06_kl._09.39.50.png
 Foto: MEGA

Model og forfatter Chrissy Teigen og sanger John Legend er allerede ét af de sødeste par i Hollywood. Og nu har de for alvor toppet cute-couples-skalaen.

Det celebre par har nemlig fået matchende kærlighedstatoveringer, som er inspireret af deres børn, men også af deres kærlighed til hinanden.

Chrissy postede et billede af tatoveringerne på Instagram, og billedet viser parrets inderarme. På Chrissys tatovering står der: "John Luna Miles", mens der på John Legends tatovering står: "Chrissy Luna Miles". Begge tatoveringer er skrevet i kursiv.

Chrissy Teigen er kendt for at være sjov på Instagram, og med billedet af kærlighedstatoveringerne er der ingen undtagelse.

"Hej venner. I skal ikke snakke til os, medmindre I har tatoveringer. Vi er en sej tattoo-familie nu, og vi vil kun snakke med andre tattoo-familier fra nu af (undskyld, hvis det virker hårdt)", skriver hun til billedet.

Så nu har det celebre par altså også fået foreviget deres kærlighed i blæk.

Chrissy fortæller også på billedet, hvem parret er blevet tatoveret af, og det viser sig, at det er af den populære herre Daniel Winter.

Daniel Winter har virkelig mange celebre kunder, der elsker hans arbejde, blandt andet Demi Lovato, Sophie Turner, Joe Jonas, Emma Roberts og Mandy More.

Og man må heller ikke glemme hans ikoniske "La Vie En Rose"-tatovering, der nu er placeret på ryggen af Lady Gaga.

John Legend og Chrissy Teigen blev gift i 2013. De har sammen datteren Luna og sønnen Miles.

Sponsoreret indhold