Kendte25. april 2023

Stiv p*k og håret tilbage: Jesper "Jokeren" Dahl deler opsigtsvækkende spejlselfie - med en særlig pikant detalje

Rapperen Jesper ”Jokeren” Dahl, 49, har lagt Donkey Kong og Betamax på hylden til fordel for et alternativt socialt medie. Og han lokker følgere til på vanlig frisk facon
Rapperens aktuelle rejsning er ganske "in your face", men det er bestemt ikke første gang, han bruger penismotivet som blikfang 
Rapperens aktuelle rejsning er ganske "in your face", men det er bestemt ikke første gang, han bruger penismotivet som blikfang
 Foto: Mikael Rieck

Han plejer at portrættere sine ædlere dele med maling og pensel.

Men for at lokke følgere over på det alternative sociale medie, Minds, har den 49-årige særdeles bramfri rapper og kunstner Jesper ”Jokeren” Dahl i stedet tyet til lidt mere direkte metoder.

Den modige nye spejlselfie deler han ovre på Instagram – for nu at få nævnt en ordentlig del af tænkelige delingsplatforme allerede tidligt i denne artikel. Og anledningen til hans rejsning er simpelthen en invitation til sine følgere.

– Join mig på app’en Minds, skriver rapperen og produceren i teksten, der ledsager billedet af ham selv iført boxershorts samt… Ganske imponerende teltholder-evner.

– Stand up for freedom of expression, skriver han også relativt vittigt med reference til det sociale medie Minds’ fokus på ytringsfrihed, hvor brugere med hver deres ”kanal” desuden i høj grad kan opnå en økonomisk gevinst - i crypto - gennem forskelligt betalt indhold.

”Jokeren” – der har været musikalsk folkeeje siden begyndelsen af 90’erne, da han huserede på hitlisterne med Den Gale Pose – deler desuden en kasse med en yderst farverig svampefangst.

Et dommedagsinstrument

Mon ikke flere vil lade tankerne vandre til ”Jokerens” gamle tekst på ørehængeren ”Spændt op til lir” fra 1998, når de betragter hans pikante spejlselfie?

Her kan de fleste vel rappe med på verset, hvor han ”ruller over gulvet i et jakkesæt fra Kenzo” med:

"Stiv pik og håret tilbage, så hva’ så der?"

Det kan man da kalde en frisk fernisering
Det kan man da kalde en frisk fernisering
 Foto: Mikael Rieck

Også gennem Jesper ”Jokerens” karriere som kunstmaler har penisser været i centrum.

For to år siden blev hans bombastiske malerier en indbringende forretning, da han udstillede ”provokerende latrinære” værker på Strayfield Gallery i Hellerup – naturligvis i samarbejde med vennen Kristian von Hornsleth.

Og hvis du synes, det kan virke simpelt og umodent, så genovervej lige en gang. For som han dengang sagde:

– Pikken har altid været et holdepunkt i mit univers, både i rap og på lærred, men symbolikken er også stærk. En stiv pik er billedet på menneskehedens undergang: At vi med vores massive tilstedeværelse i, med og imod Moder Natur, ja helt oppe i hende, bogstaveligt talt besegler vores civilisations skæbne med pikken som dommedagsinstrument.

Så altså, kære læser – tag ”Jokerens” ord for det: En rejsning er ikke bare en rejsning.

SE og HØR arbejder på at få en kommentar fra "Jokeren".

Sponsoreret indhold