Kendte 17. marts 2021

Jokerens nye karriere: Kører den ind med penis

Rapperen sælger 100 malerier, der forestiller hans eget kønsorgan
(Foto: Privat)

Jesper Dahl, 47, kendt som Jokeren, er en af de få mænd, der tjener penge på dickpics. For hvor den slags normalt medfører negativ respons, så er ideen, at han skal sælge 100 malerier, han har malet af sin penis.

– Jeg var helt flad og havde ikke råd til smøger, og så solgte jeg en tegning, jeg havde lavet af min pik, til Kristian Hornsleth. Han syntes, det var en hylende sjov ide, og så forestillede han sig, at jeg malede 100 billeder af min pik, forklarer Jokeren til SE og HØR om baggrunden for det specielle tiltag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Privat)

Der var en løssluppen stemning i studiet. (Foto: Privat)

Han er blandt de kunstnere, der kom i økonomiske vanskeligheder, da Mette Frederiksen lukkede landet ned og umuliggjorde koncerter. Derfor måtte han tage fat i pensel og penis for at klare sig.

Nye muligheder

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På lørdag udstilles de mange penisser på Strayfield Gallery på Strandvejen under titlen “Jokeren giver pik til Danmark”, og dermed bliver han en af de få, der har tjent penge på sine dickpics.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Privat)

Flere varianter af rapperens ædlere dele.  (Foto: Privat)

– Ja, det er rigtigt. Jeg føler mig ikke slået ud på grund af de besværlige kompensationsordninger efter corona. Når en dør lukker i hovedet på en, åbner tre andre. Og jeg er gået ind ad den her, fortæller Jokeren.

Han bekræfter, at samtlige malerier forestiller hans egen penis.

– Det er den samme pik. Det kan være forskellige billeder, der er malet efter, men det er min pik, man får med hjem. Og så sælger jeg også andre billeder, understreger han.

Sponsoreret indhold