Kendte16. februar 2022

Stine Bramsen afslører sandheden bag Katy Perry-tungeslaskeren

Alphabeats manager havde en skummel - med effektiv - plan i 2008, da bandet hittede med singlen ”Boyfriend”. Nu fortæller Bramsen for første gang, hvordan et særligt ”snav” med verdensstjernen Katy Perry kom i stand
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Én fjer kan hurtigt blive til fem høns på et dansegulv fyldt med halv- og helkendte mennesker i London.

Og det samme kan man vist sige om lidt hvisken i øret, der hurtigt i overskrifterne kan blive til en decideret tungeslasker med en popstjerne.

Nøjagtigt dette skete for tidligere frontkvinde i det danske popband Alphabeat, som brugte helt særlige metoder i midten af 00’erne, når de skulle sikre sig omtale i det store udland.

Det fortæller Stine Bramsen om, da hun er gæst i den seneste udgave af Radio4-programmet ”Det sidste måltid”.

Alphabeat gik dengang hurtigt fra at være et mindre gymnasieband fra Silkeborg til at hitte internationalt med sange som ”Fascination” i 2007. Og da de året efter var i London, befandt dig sig pludselig på in-stedet Ruby Lounge i den britiske hovedstad.

Det samme gjorde superstjernen Katy Perry, hvis selskab allerede dengang var en skudsikker billet til sladderspalterne.

Historien om Stine, som katy synger om

Perry hittede tilmed med ”I Kissed a Girl” på daværende tidspunkt – og så var det pludselig oplagt at lade den i dag 35-årige Stine blive den pige, der endte i et snav med superstjernen.

- Noget af det, der var virkelig sjovt ved at opleve England, var den engelske tabloidpresse. Det var også noget, man spekulerede i. Vores manager tænkte ”hvordan kan vi skabe noget fed tabloidpresse, så alle opdager Alphabeat?” Der er for eksempel historien om Katy Perry, der ”kyssede” mig på et tidspunkt. ... som hun ikke gjorde. Manageren tænkte, at hvad nu hvis vi skaber den historie, at det er dig, hun synger om. Hold kæft, det kunne skabe noget god omtale, ikke? Sådan var vi jo slet ikke vant til at tænke i lille Danmark, fortæller Stine Bramsen i podcasten.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/untitled_0.png
 Foto: Martin Høien, MEGA

Stine Bramsen - der i dag har gang i solokarrieren - har stadig til gode at dele mundvand med Katy Perry (Foto: Martin Høien, MEGA)

Glas til begge sider

Katy Perry havde på det tidspunkt netop optrådt på klubben Scala – også i London.

- Så placerer han Alphabeat til en Katy Perry-efterfest - velvidende, at den bliver holdt i et rum, hvor der er glasvinduer på begge sider, så tabloidpressen bare kan stå og tage billeder. Jeg ved ikke, om Katy har fået at vide, at hun skal gå hen til mig, men det gør hun i hvert fald. Vi står og danser lidt, og så hvisker hun nogle ting i mit øre. Så tager de et billede, der en lillesmule ligner, at hun kysser mig, hvis man rigtig gerne vil have det til at se sådan ud. Så er det pludselig en historie, lyder det fra Stine Bramsen, der fortæller, at hun og de andre bandmedlemmer hverken før eller siden er stødt på den amerikanske sangerinde.

- Helt vildt fjollet, altså, tilføjer hun.

Artiklen fortsætter under billederne:

https://imgix.seoghoer.dk/megar116161_5.jpg
 Foto: MEGA

Den amerikanske hitmager læner sig mod Bramsen, som dog i dag kan afsløre, at de ikke udvekslede andet end nogle få ord på dansegulvet (Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/megar116161_3.jpg
 Foto: MEGA

Selvom de stod tæt, var der ikke kys i luften den våde aften i byen i London (Foto: MEGA)

Fjollet eller ej – det snedige stunt lod til at virke. For i kølvandet på singlen om pigekysset fra Perry var historien om hendes tætte dans med en blond, dansk sangerinde guf for især danske medier.

Og billederne - som i dag er de mest 2008-agtige, vi længe har set - røg selvfølgelig en god tur rundt i medierne både herhjemme og i udlandet.

SE og HØR skrev historien om kysset under overskriften ”Alphabeat-Stine snaver Katy Perry”, og Ekstra Bladet skrev ”Katy kysser dansk sangerinde”.

Hør hele interviewet med Stine Bramsen i "Det sidste måltid" her:

Sponsoreret indhold