Kendte24. oktober 2022

Stine Bramsen afslører: Eksperimenterede med piger

Sangerinde Stine Bramsen skammer sig ikke over at have undersøgt, om hun er til piger
Stine Bramsens nye single giver et indblik i, hvordan hun blev kærester med sin mand.
Stine Bramsens nye plade giver blandt andet et indblik i, hvordan hun blev kærester med sin mand.
 Foto: Thomas Laursen

Det er ikke længe siden, Stine Bramsen afslørede, at et af numrene på hendes nye plade ”Blonde & blank” handler om, hvordan hun i begyndelsen brugte sin mand, Kasper Adsbøl, til sex, inden det gik op for hende, at han var hendes store kærlighed.

I en podcast med Anne Sofie Allarp sætter hun flere ord på den nye plade, hvor den kvindelige eksistens er omdrejningspunktet.

Inspirationen har Bramsen blandt andet fundet i sit eget liv, og beskriver fx hvordan hun tidligere har befundet sig i en fase, hvor hun med egne ord brugte sex på en måde, som man kun forbinder med manden.

Det gør hun for at sætte fokus på, at kvinder også kan have sådanne faser, og at den kvindetype også findes. Det er der hverken noget odiøst eller skamfuldt i.

Bramsen skammer sig i det hele taget ikke. Heller ikke over, at hun tidligere har undersøgt sin seksualitet, fortæller hun i podcasten.

- Jeg skammer mig ikke over at have undersøgt det hele. Jeg har også undersøgt, om jeg var til piger – det er jeg også nysgerrig på, indleder hun en anekdote fra dengang hun var en del af gruppen Alphabeat og boede i London.

Hun og Alphabeat spillede til en pride i Manchester, da hun stødte på en pige.

- Der var en pige, der bare var megainteresseret i mig, og hende besluttede jeg mig for at tage med på tourbussen, siger hun og fortsætter:

- Og der stod vi og kyssede og så videre, indtil det gik op for mig, at vi jo skulle videre til en anden by, og alle på bussen var sådan ”du kan jo ikke bare tage den her fremmede pige med”. Og så sendte vi hende af bussen igen, fortæller hun.

Stine tænker stadig tilbage på sin eksperimenterende ungdom med et smil på læben.

- Men det er jo sådan nogle minder … det er jo bare skønt, for hvis jeg ikke havde prøvet det og de andre gange jeg har prøvet at kysse med en pige, så havde jeg stadig været i tvivl om, hvad jeg var til, siger hun og fortsætter:

- Jeg har virkelig ingen skam over alle de ting, jeg har prøvet af. Og jeg elsker stadigvæk at tænke på det.

”Blonde & Blank” udkommer på fredag den 28. oktober.

Stine Bramsen udgiver 28. oktober pladen "Blonde & Blank".
Stine Bramsen udgiver 28. oktober pladen "Blonde & Blank".
 Foto: Kia Hartelius

Sponsoreret indhold