Kendte6. februar 2024

Stéphanie Surrugue i tårer over kræftindsamling: Tak!

DR-journalisten har hjulpet med at samle penge ind til livsforlængende behandling til sin veninde Ditte Giese
Stéphanie Surrugue er én af dem, der har hjulpet med at samle penge ind til kræftramte Ditte Giese.
Stéphanie Surrugue er én af dem, der har hjulpet med at samle penge ind til kræftramte Ditte Giese.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Adskillige har doneret penge til kræftsyge Ditte Giese: Overvældet og taknemmelig

Den mangeårige kulturjournalist på Politiken, Ditte Giese, har brystkræft, men hjælpen er på vej for familie og venner har siden januar samlet penge ind til en særlig kræftbehandlingsform, som endnu ikke er godkendt af Medicinrådet.

Derfor er den ikke tilgængelig i det offentlige, men den tilbydes på privathospitalet Aros i Aarhus, som Ditte Giese nu har fået 855.000 kroner til.

Blandt de glade givere er DRs internationale korrespondent Stéphanie Surrugue, 47, som har brugt sin kendisstatus til at lave larm om det gode formål, og nu er alle penge til behandlingen altså i hus.

– TAK! Det har været så rørende at opleve, hvordan I har taget imod vores bøn om akut hjælp til Dittes livsforlængende Enhertu-behandlinger, skriver Surrugue på Instagram.

Samtidig forklarer den populære journalist og kommende vært på Dansk Melodi Grand Prix, at hun har oplevet nogle følelsesladede dage.

– Har på ti dage været med til at holde polterabend for en veninde, samlet ind til en anden venindes kræftbehandling, fejret min kærestes 50-års fødselsdag, været fadder til en barnedåb, best man til et bryllup, besøgt min fars grav og holdt familiefødselsdag sammen med min søster. Har på de ti dage vist fået grædt alle slags tårer, skriver Stéphanie Surrugue, som nu altså har været med til at sende hendes veninde på privathospital.

Sponsoreret indhold